Українська Манітоба
-
www.freedommobile.ca/en-CA/network-coverage Ось тут показує їх покриття і в Манітобі воно не найкраще
-
+48225777755 Україномовний оператор ,здається,працює з 9 до 4 пон-п'ятн..Натиснить 4 в голосовому меню
-
Та ніби як з 12.01 тю-тю
-
Доброго дня, хтось володіє інформацією що потрібно зробити для відправки паспорта на вклейку візи кур'єром?
-
Привіт, чи працює у вас роумінг від vodafon там де 10гб?
-
Людоньки привіт. Може кому буде цікаво. Знайшла в інтернеті. Думаю багатьом буде кориcно #job opportunity
-
Це, щоб хоч трішки зрозуміти проблему бездомних youtu.be/EY-sVQiiO2E
-
Хто має номер польскої авіакомпанії ЛОТ бо не можу знайти? Можливо є Україномовні працівники і контакти?
-
Ви трохи перегнули про "нічого окрім бомжів" , багато живуть і заробляють як інші, а дехто навіть мером стає
-
В даунтауні на перехресті біля Гіант Тайгер часто тусить бесхатній чувак, просить гроші. Але він такий харізматичний, позитивний і енергійний, що ти не пройдеш не даси йому пару доларів. Підіймає настрій кожен раз *__*
-
Корінні народи Канади, а не аборигени. Більшість так, на жаль, але не всі. Щоб зрозуміти ситуацію та причини, треба знати історію. На жаль, українці не знають і не хочуть знати, а просто слідують радянським стереотипам і роблять неправильні висновки. Почитайте про історію Канади, щоб зрозуміти. Також є багато відео на цю тематику.
-
Це Тупак, 100% 😂
-
Лекція про фьорст нейшн через 3... 2... 1...
-
в основному в даунтауні та між Main @Portage на північ по Main до Manitoba Ave. Тобто частина даунтауну, частина Point Douglas та частина North End
-
Job bank, indeed. Не забувайте мінімально адаптувати резюме під кожну компанію. На констракшн кавер думаю не обов'язково.
-
У 99.999% випадках нікого не зачеплять.
-
Зрозумів. А де знайти хелпером? Може знаєте якісь платформи чи варіанти ? Дякую
-
Є і таке
-
Що за запитання? Серед безхатьків є люди різних рас та національностей.
-
Починайте шукати хоча б хелпером на констракшені. А там далі все зрозумієте))
22 Jan 2023, 08:02
2079/229415
4 minutes ago