Українська Манітоба
-
Я думала то зволожувач повітря 🤦🏻♀️ А підкажіть плз влітку на скільки краще ставити?
-
Ніколи не пропускаю можливість, але завжди беру пюре з тефтелями
-
Попрошу, без образ! У мене товариш зерном торгує, заробляє в 3 рази більше ніж гарна айті позиція
-
Але я люблю горох 😂 Візьму якось екстра горох замість мітболсів 😂
-
Це насправді дуже важливе питання ☝️ Аня, то як Спайк чи ні?
-
В мене в голові усі оті стереотипи про Техас Ото штат Трампів
-
Вибачаю 😌
-
Всім доброго дня. Здається житло в готелі. Ціна 400 cad за 1 кімнату за місяць. Вільні 3 кімнати. Центр міста. Main Street 1611. В Цю ціну також включено вода, опалення, світлого, інтернет. Лімітів ніяких нема. Ціна така низька тому що є деякі обмеження. Другий поверх. Жінці з дитиною не підійде, з тваринами не можна. Приводити людей не можна. Требадотримуватися ти режим тиші. Тобто після десятої у будні не має бути гучної музики і т.д. Є нюанс. У п’ятницю та суботу на 1-му поверсі лунає гучна музика і чутно на 2-й поверх. Також на 1-му поверсі працює бар, більярд, ігрові автомати, Магазин канабісу, магазин пива. Кухня на поверсі. На кухні є все необхідне. Плита, духовий шкаф, чайник, мікрохвильова піч, кавоварка. Пральна та сушильна машина також є. Для молодої людини без сім’ї це просто рай.
-
Будь ласка 😌 Так, саме «теперь»
-
І теперь, будь ласка, зрозумійте, що усюди уся слов'янська кухня або польська, або російська. Немає ніде української навіть поруч 👍Так що можете їсти свій борщ та розуміти, що польська кухня набагато популярніша