Українська Манітоба
-
Це не має значення, вона є частиною системи 🙂
-
Це щось новеньке. Минулого року мені кешбек дали кешем усю суму на стійці кастомер сервіс. Там звісно було не мільйон, а доларів двісті, але ніхто не обмовився навіть йти купляти шось в магазині. Ікзекьютів мембершип купони от можна лише в Костко тратити.
-
Ви ж знаєте як акції в костко працюють? 😎😂😂😂
-
Ну що я можу сказати, ну окей, не дивіться)
-
Costco- це компанія з найменшими markups у цьому бізнесі. Тобто абсолютно ніде ви не купите кращої якості товар з цією ціною. Але тому вони не мають товарів для "штучних знижок" на яких заманюють покупців.
-
Може кому треба? Віддам dvd 📀 і десяток дисків на англійській мові. Транскона
-
В нього там місця вистачає танцювати
-
Такі низькі націнки, що багато чого у волмарті дешевше🌝 Або дешевше 5 центів на кілограм/літр буде, але треба купити запас на 5 років😀
-
Скажіть будь ласка , чи може я не шарю , може я дуже багато хочу від життя , або мій сусід по парко місцю , паркується як мудак?
-
Доброго дня всiм🌷🍀 Не по темi розмови. Хто ще дивиться вiдео iз загадковими дронами/ufo/бог знає чим над Нью Джерсі та американськими військовими базами?🐴👽👀
-
Так, цілком можливо. Я просто ніколи не йду в Костко без наміру хоч щось купити
-
Тут згоден, сумую за наявністю великої кількості брендів у місцевих маркетах. Тільки Костко і рятує 😁
-
У костко іноді бувають зальотні класні бренди , яких не буде ніде , окрім костко , за ту ціну , і саме цікаве - той обьем , який буде у костко . Але таке трапляється дуже не часто 😅
-
П.С. Спонсор мого $$$ кешбеку на картці цього року - міністерство імміграції, біженства та громадянства Канади. Дякую, дуже дякую 😁
-
У Волмарті/Суперсторі, якщо брати по акціям - значно дешевше. У Костко є сенс брати пів палети, щоб зекономити 5¢ на пачці чогось 🤷♂
-
Я минулого року їздила щоб тільки кешбек забрати. Благо, там не треба було в торговий зал заходити, то вдалося увесь кешбек донести додому 😂
-
(Як) мудак
-
Spending alert: 🚨 In November, you spent $3500 on non-essential items in Government of Canada
-
А ще волсейл Я там минулого тижня взяла 7 кг авокадо з 50% знижкою Цілі
-
Це магія лексуса та бмв. Ти начебто їздиш норм, але все ж таки як мій сусід в кінці виходе 😂 Ну подивимось, я записку залишив . Якщо людина не мудак , то може на цьому і все .
22 Jan 2023, 08:02
208210/231731
3 minutes ago