Українська Манітоба
-
Підкажіть,а як отримати цю акцію😳
-
-
Іноді вони бувають. Відриваєш сайт і там банер буде висіти, це не кожен же день 😀
-
вони як і всі інші мають свої доркрашери. Але ж вони як і задумано націлені на прибуток від всього іншого що людина накидає собі у візок. Мені ото приходиться шаритись по всьому місту то маю нагоду купувати тільки доркаршери у всіх:))) Але отой ваш кооп мабуть більше інших в мене грошей відібрав:)))
-
Ну чого ні Про систему хоч розкажуть Хоча я б брав англійські з норм сеотифікатом Пошукайте в пошуком Дмитро кидав корисне бухам
-
Для себе для інформації якщо що Вони на мою думку не стануть в нагоді Може хтось виправе
-
www.hrblock.ca/our-company/tax-academy Ось за податки
-
Там просто про курси ото Бо багато хто бачить такі
-
Не нию, все в Канаді подобається, але не розумію ажіотажу навколо Костко. І чомусь думаю цей ажіотаж підтримується штучно - членством, чергами, легендами про вигоду і т.д. Нічого особливого, дешевий інтер'єр, кілометрові черги, забиті стоянки, невеличкий фуд-корт, ціни які не є оптовими. Так, є декілька оригінальних товарів, які сподобались, але думка про бар'єри, які необхідно подолати, щоб стати їх власником, відбиває бажання бути там частим гостем. Так, згоден, маркетологи попрацювали на славу, щоб нав'язати людям культ цього бренду. Але не розумію, дивуюсь і навряд чи полюблю. Таке, розраховано на любителя чогось не такого як пропонують інші мережі, або людей які можуть собі дозволити марнувати час в такий спосіб в погоні за уявним зиском. Але моя думка є чисто суб'єктивна.
-
Я ходив в Walmart і Costco та купував свій звиклий набір продуктів. Чек в Walmart був на 15% більше і менше продукту було, аніж Costco. +cashback на рахунок карти CIBC +cashback на членську фактично виводять в плюс усю затрати