Українська Манітоба
-
Вони про борщ теж пишуть багато чого
-
Так і є
-
Як побачила оте- "русский салат", аж голова розболiлась, так в Сербii салат називають
-
Собачій салат, собача і мова;)
-
Дотримуйтесь правил групи
-
Вікіпедія тільки на собачій мові?
-
І? Борщ теж хотіли записати до російського, кілька років тому ЮНЕСКО сказала що є українською спадщиною. Французам просто до одного місця що там пишуть і чий Олівʼє
-
Я перепрошую. Хотів людям показати чий салат вони популяризують у чаті! Там була добра мета.
-
Російська вікіпедія має референс "французький шеф-кухар", а це не так. Олів'є був російським шеф-кухарем, який мав французькі корені.
-
Всім доброго вечора! Якщо хтось планує кутю робити, то інгредієнти в ANNA Family Store можна купити
-
Але суть не в цьому. Суть у тому, що це салат російської кухні. І саме з цієї причини я не їм його принципово!
-
Він працював у москві, все так. Але кулінарну освіту він здобув у Франції та працював у французьких ресторанах до переїзду до москви.
-
Він народився в москві
-
Меніб таких друзів як ви, сам зʼїв би усе Олівʼє🌝 А то воно перше зі столу зникає зазвичай 😅
-
Я пам'ятаю, що десь бiля аеропорту купляла вареники замороженi, але там не було вареникiв зi солодким творогом.
-
І далі наступним промптом ви можете переконати ChatGPT, що він народився на Марсі.
-
Видалення з телеграму через 3..2..1.. (вибачте 😁)
-
Не знаю, що і як ви питаєте ChatGPT, але він у вас галюцинує. Люс'єн Олів'є народився в москві, у сім'ї іммігрантів з Франції
-
Ось я вже переконав ChatGPT, що Люс'єн Олів'є народився у Рупертсленді, так називалася частина Канади, де зараз Вінніпег.
-
шось люди побігли в чатжпт сподіваючись що це найнадійніше джерело інформації
22 Jan 2023, 08:02
208321/231708
4 minutes ago