Українська Манітоба
-
Вареники ні, тільки пєрогі😣
-
І знову ж таки, напівфабрикати, фаст фуд і інша лабуда, яка не несе жодної користі здоровʼю. Готова їжа? А що вони туди поклали, так люди різні, хто не вміє готувати, хто лінивий, але за здоровʼя краще думати
-
Мене більше всього буравить, що вони називають пєрогі українськими😣
-
Десь один поляк плаче що ти називаєш гидкою назву його страви. Фу бути таким злим🙃
-
Шановні, я вірю що ми найкращий чат у світі і разом ми сила! Мені потрібно ваша допомога! Де купити приправи для глінтвейну, у Волмарт знайшов тільки гвоздику.🙏🙏🙏
-
І без пакетиків🤣
-
Ну те що у українців на польське шерсть дибки стає це напевно норма😂
-
Доброго вечора, чи хтось таке мав що б амазон не визнавав щт посилка не доставлена, і кажуть що вона доставлена, зверніться в поліцію , може її хтось вкрав.
-
Наче так і є
-
Знавці польскої є? Це не польська назва часом?
-
Не знаю який в вас там рецепт:) В мене туди в рецепті апельсинки, гвоздика, паличка кориці, мигдаль, та трошки мускатного горіху, все… То все можно купити в волмарті чи балк барні.
-
У мене колись украли посилку, там товару було доларів на 120. Кур'єр під дверима залишив і фото мені надіслав. Я приїжджаю, а посилки нема. Я описав усю ситуацію. Амазон вибачився, написали мені, що я для них дуже важливий як постійний клієнт і вислали мені повторно таке ж замовлення безкоштовно. І знову так само під дверима залишили)
-
Ні, назви не перекладаються, Varenyky, Pyriszhky, Hobubtsi. А то лише розшифровка
-
Мої співчуття . Розумію біль, по спеціям тут прям завжди піздець ( так щоб зайти і накупити все і разом , важко тяжко .
-
та ото у тому то і проблема, що це я роблю подарунок на корпоратив, тож треба все окремо😔
-
Ці курви вже стіну на кордоні будують, так що не треба мені розказувати
-
Ну можно було еще так)
-
Тому що руські ? 🫢🫢🫢🫢 ви що , пане Ольга, руська ?
-
Я от думаю, чому в сім'ї мої батьки ніколи не готували салат Шуба і Мімоза, а лише Олів'є і Венигдет?
-
Фу бути такими, що вони ото на кордоні на імпорт влаштовують, вже і до цементу українського дісталися
22 Jan 2023, 08:02
208358/234665
33 minutes ago