Українська Манітоба
-
Ні, я з протилежного по напрямку кінця глобусу
-
Брав колись mulled wine там але із blackberry і якось не дуже було схоже на глінтвейн 🥲
-
Отаке у мене було дитинство. Чомусь в домі не пам'ятаю шуби. Може хла десь в гостях, теж не пам'ятаю
-
Наркоманські, відомо же що зʼївши булку з маком можна не пройти наркотест.
-
Ви вже пили глінтвейн готовий з ЛікерМарт? Як він? Не дуже поганий? А то мені ліньки їхати за спеціями в магаз
-
Пфф.. єдиний день, коли можна було нормально поїсти. у нас ще форшмак був, фарширована риба, коли бабуся ( татова мама) була жива.
-
І до речі, те як русскіє все крадуть не здивуюсь що і шуба і олів'є було вкрадене!
-
оце точно, єх ностальджі😊
-
В мене є така штука, може вам підійде. Можу дати вам. Мені не потрібно.
-
Подивіться у Mom's Pierogy. Не звертайте увагу на назву закладу - там працюють українки, та один з власників точно трохи розмовляє українською. В них є млинці з солодким сиром та вареники з сиром, але не знаю чи солодким. Я куштувала тільки вареники зі саскатун - дуже смачно 😊
-
Ні, він єгипетський
-
Фалафель то Ізраїльський
-
Я думав Ізраїль 👀
-
Думав, шо форшмак то одеське, виявляється німецьке en.m.wikipedia.org/wiki/Vorschmack А де у Вінніпегу форшмак є до речі
-
З нашими тут розмовами майте згоріли мої булки😁
-
Форшмак то з Європи, в Ізраїль його привезли
-
Я майже все знайшов у фрешко. Тільки один з інгредієнтів довелося замінити мускатним горіхом, бо вже ліньки було ще десь шукати
-
воно схоже як приправа? Бо мені потрібно саме в цілому вигляді, щоб красиво було😁 але дякую 🤗
-
Нема, хіба оті вафельні під морожко;) А так все треба допікати, так як ти кажеш:) Хоча в Вінні напевно і готові вже є 🤷🏻♀️
-
позаду кого?
22 Jan 2023, 08:02
208391/231926
5 minutes ago