Українська Манітоба
-
Це вам так пояснили? Сумніваюся
-
Або сидіть і відкривайте всім очі Ніхто ж більше не розуміє 😁😏
-
А ви в яких «вершинах світу» бували?
-
Ну куда нам зрозуміти людям з села Ви ж наш янгол, один розумний Будь ласка пишіть іще Ми ж помремо 😢
-
Так треба було self-declare щось рівноцінне🌝
-
Потерпіть ще трохи. Я розумію, що для тих хто приїхав з забитого села максимум з середньою освітою це вершина світу
-
Так Кожен раз ридаю як бідненьких тримають А спочатку заманили підманули 😢😢😢😢😢
-
досі не можу повірити що в таких країнах як Канада особливо у місті Вінніпег у людей можуть відбирати документи і примушувати жити там, не даючи змоги їхати туди де подобається. Бідні люди нічого не можуть більше зробити окрім жалітися на життя в телеграм каналі іншим невідомим участникам чату. Ось вам і демократія
-
Можливо вашому шефу було комфортніше вам так сказати, а ніж говорити, що той інший працівник був більш компетентний? Ви з цього ракурсу не дивились на це питання?
-
на зарплаті
-
А учасники чату в долі 🫡🌚
-
тільки от здобув докторський ступінь а тут підлий трюдо кіднепед і привіз у Вінніпег
-
Через Польщу, напевне 😂
-
так а навіщо терпіти? Як людина з вищою освітою і з мегаполісу типу жашків де є кафе з посудом версачі взагалі могла опинитись у вініпезі? Певно зав'язали очі і в контейнері привезли проти волі.
-
Із приходом Трампа та республіканців, більшість компаній почали перегляд DEI. Це факт, про який кажуть самі американці.
-
Ну так вдалось же у 1960-70х відкрити очі, чи не так? Канада почала дивитися, і на українців в тому числі, інакше. Це непростий процес, але поступ йде
-
я от теж радий що ви радий
-
Ні, бо ще сказав що ти будеш йому допомагати, якщо що. Бо в мене 10 років досвіду, а він новий і всього не знає. Але подивимось як буде, може хоч за рахунок overtime зароблю на цьому проекті)
-
Я радий, що вам тут подобається. Я взагалі радий за всіх хто тут концентрується
-
Та я про то як людина намагається нам "відкрити очі на Канаду" А як реагують на нас, то питань в мене не має
22 Jan 2023, 08:02
208570/231460
about an hour ago