Українська Манітоба
-
Вам пощастило) мені кілька разів траплялися неадеквати обдовбані котрі чиплялися до людей. Не фізично але з матом ітп. Згоден с тим що у норм районах цього немає взагалі.
-
Дякую за Ваш коментар, ви мене заспокоїли, бо читаю тут і майже щодня "до нас причепилися", "нам кричали", "за нами бігли" і якось страшно було. А можете підказати де найкраще оселитися, в яких районах? Бо поки що точно знаю, що якщо з маленьким містом не вийде, то в Вінніпезі в Даунтаун я ні ногою жити.
-
Та хто ж вас так налякав? По-перше, якщо оселитись в нормальному районі, то ви безхатьок взагалі бачити не будете. По-друге, я ніколи не бачив щоб вони на когось кидались. Максимум - в мене гроші просили. Але при цьому віталися і бажали гарного дня. А живу я тут достатньо довго. Це якісь ну дуже "везучі" люди собі пригоди знаходять. По-третє, в жінок тут набагато більше прав ніж у чоловіків. Тут у ваш бік навіть дивитись погано не будуть, не те що чіплятись.
-
Друзі, хто живе довго в Манітобі, підкажіть, а всюди така ситуація з...назвемо це "не дуже привітними людьми", які можуть причепитися на вулиці чи в маленьких містах не настільки? Будемо їхати в Манітобу з подругою, без чоловіків. Хочемо не у Вінніпег, а в якесь містечко поменше поряд. Просто я ось 1.6 зростом, 45 кг, я не відіб'юся, тому страшнувато.
-
Ну,те, що наші наживаються на наших для мене вже давно не новина
-
Ні, я в Україні. Набрид хайп і прихована реклама, тошнить від нього. Читаю ФБ, там на кожному кроці реклама - допоможу з отриманням канадської візи, пропоную роботу (з Польщі), які хороші кредитні спілки, здам квартиру в 3 дорого, шукаю робітників за 15 долларів на лісоповал....і т.п.. все перетворюється з дійсно інформаційної допомоги ньюкамерсам в заробіток на ньюкамерсах. Українці масово обдурюють українців з цілью наживи . І кого? Людей які тікають від війни.
-
Так. Ця, так звана «інформація» створюється для хайпу і монетизації.
-
Це не тільки youtube, тікток «кишить» цими «експертами»… хоча більшість тих людей полишені елементарного поняття що тільки сама провінція Манітоба майже в півтора рази більша ніж Україна, а також що існують різні клімати і міста. Це позор
-
А ви проживаєте в Канаді і можете спростувати інформацію яку вони надають?
-
Дивлюсь YouTube і в шоці, зараз стільки блогерів канадських стало. Після 1 місяця в Канаді людина розказує про Канаду ніби там прожила 20 років. 😂 Зовсім роботи немає і ловлять хайп для монетизації каналу? Вже трохи тошнить від них і різної неперевіреної інформації.
-
Подальшої історії не знаю. Але робилося то з метою здати на обмін в MPI
-
Маємо, в магазині)
-
Сьогодні ввечері пройшовся з друзями по Portage Ave у даунтауні. Друзі живуть 20 років у Канаді, 10 років у Едмонтоні, 10 років у Галіфаксі. Жодних неприємних моментів бездомні не викликали, хоча їх там було десятки три. Друзі сказали, що розуміють проблему і в Едмонтоні приблизно таке саме. Корінь проблеми - наслідок шкіл-інтернатів, які мали нещадну політику асиміляції.
-
FREE RECREATION PASS У Вінніпезі новоприбулі мають можливість отримати пропуск у басейни та спортзали міста. Така підписка, як правило, коштує від 300 CAD на рік, а для новачків це абсолютно безкоштовно. Підписка необмежена і дійсна протягом 1 року з дати отримання. З втратою ви не зможете її відновити Як отримати безкоштовний абонемент ✅ Зареєструйтесь у Центрі іммігрантів за адресою 100 Adelaide ST особисто або в онлайн. Краще приходьте особисто, є невдачі в Інтернеті, і ваша реєстрація може злетіти, як це сталося чомусь в мене ✴ Графік Пн: 8:30 А.М. - 16:30 Вт: 8:30 А.М. - 8:30 вечора Ср: 8:30 А.М. - 16:30 Чт: 8:30 А.М. - 8:30 вечора PT: 8:30 А.М. - 16:30 Сб: 8:30 А.М. - 16:30 ❗з собою візьміть паспорт та дозвіл на роботу ❗ Кожен дорослий особисто реєструється ❗ Дітям до 18 років не потрібно реєструватися Під час реєстрації отримайте карту з 5-значним реєстраційним номером IC, який ви берете з собою щоразу, як приходите в центр Ви можете отримати карту в басейни день у день, але, швидше за все, ви будете записані на наступний раз, бо зазвичай день у день вже записано і так багато людей На прийомі є українські менеджери, але я зрозуміла, що вони не завжди є, у вівторок, наприклад, вони були, але в середу ні ✅ приходьте у вівторок на 2 р.м. Або в середу о 11:00, послухайте міні-лекцію про цей бонус від імміграційного центру. Ви отримаєте зареєстровану картку того ж дня на себе та дітей. Знову ж таки, кожен дорослий приходить особисто Вони дають список місць із адресами, де ви можете використовувати цей пропуск - басейни, спортзали - зі списком послуг, які ви можете там дістати. Ви можете ходити куди завгодно і в будь -який час Загалом, Центр іммігрантів є дуже корисною організацією для новачків, там існують безкоштовні курси для різних рівнів знання англійської мови та інші бонуси, які я ще не повністю зрозуміла. Ви можете знайти більше інформації на їхньому веб -сайті, гуглити Immigrant Centre Manitoba Вони також проводять вебінари та офлайн -зустрічі англійською та українською мовою, слідкуйте за оновленнями на сайті Більше інформації про адаптацію новоприбулих сім'ї з Києва у Вінніпегу в моєму блозі інстаграm @ marina. mnuts. ca