Українська Манітоба
-
Та ні, просто серіал 100% канон, там сценаріст серіалу сам Дракман😺 По факту тільки історію Біла трішки розвили, але усе по канону ☝️
-
Якщо хтось дивився «Тюдори» От там навіть якось і не так приторно і навіть досить подекуди естетично були вплетені одностатеві відносини…і це ж про Середньовіччя
-
А що це передумова перегляду фільму чи шо 🤣
-
Канон не канон. Я б просто сказав що відповідно до «трендів» напхали цього лайна і в гру ¯\_(ツ)_/¯
-
Гра 2013, по факту вона була у істоків трендів. Коли це гарне творіння, та там нормально прописані персонажі, то репрезентація меншин це гарно. Але коли пхають за принципом «щоб було, ну модно же» це бісить😔
-
Велика різниця, коли це в першу чергу персонаж з бекграундом, історією, почуттями та своїм життям. Навідміну від ходячого стереотипу про котрий крім того, що це «чорний, гей, транс» нічого навіть не можеш сказати після перегляду.
-
Та думайте шо хочете. Для мене це «навʼязливе, штучне накидування лайна тому що модно»
-
Не бачу відмінності, для мене це така сама «трендова» пропаганда. Загалом сюжет цікавий, згоден.
-
Адін раз нє п….🤣
-
Це типу ви самі щось там придумали і самі в це повірили? Ну ок. (Про самому захочеться) ну або не мірте всих по собі. 🤝
-
У жінки місцевої яка лишала дітей вдома сама на ніч, забрали 2 дітей, 7 і 4 роки. В школу соцпрацівники їх приводять вже півроку
-
Сьогодні актуально 🤣
-
Це девіз українців дивлячись на цей чат 🤣