Українська Манітоба
-
Доречі, є новини про страйкуючих? Вони вирішили діждатись Різдва чи все-таки доберуться до роботи?
-
Я чомусь гадаю що мова про людей у яких є принаймні статус постійного резидента. Бо ось як Ви собі уявляєте ситуацію забрали дитину, у якої статус visitor record, які закінчуется скажемо через рік. І далі що робити з такою дитиною, щось я не бачив інструментів надання такій дитині іншого статусу для перебування в країні. Тому це мало вірогідно що у людей які тут тимчасово, заберуть дитину.
-
🌚🌚🌚 Вгадайте В фейсбуці теж можете почитати То любов
-
Та начебто повинні скоро почати
-
В іншому чаті всі захейтили рейтинг якраз через четвертий Вінніпег 😂
-
Рейтинг канадських міст, де найкращі умови для проживання. Цей рейтинг сформований одним із найавторитетніших канадських медіа - The Globe and Mail
-
В мене лопнуло взуття Сушив ноги, щастяяяяя Але ото повітря якщо брати то норм
-
www.facebook.com/share/p/19uF7gp7bK/?mibextid=oFDknk www.facebook.com/share/p/1AZ57drMkL/?mibextid=oFDknk
-
Можна посилання на пост?
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка де можна у Вінніпезі зняти двохкімнатну квартиру помісячно з меблями? Нам потрібно на січень місяць
-
Хозяєвам 2 корів потрібно нарешті так і назвати свій магазин. А то нинішня офіційна назва лише всих плутає
-
Отож. Я навіть до Фрешко ще не доїхала. 2 корови бачила лише з автобусу
-
Всі 3 вище згадані магазини поруч і при цьому далеко від мене 😢 А коли уявити туди дорогу після роботи в годину пік, то вже й згідна шинку без хрону їсти 😭
-
Я думав про пакети Але трохи занадто мабуть 🌚
-
Коли я була бідною студенткою, у мене протікала ботинки. Як дощь то всьо. Так я носила на такий випадок 2 пакетики з супера і взягала на носки
-
Ну якщо виживеш і тебе не заріжуть і ти не здохнеш очікуючи медичної допомоги - то в цілому так, дуже комфортно 😊
-
І ситуація з мед допомогою в Вінніпезі якраз краща Більшість навіть ньюкамерів вже з сімейними лікарями В Торонто і в інших провінціях канадці і люди роками живуть навіть без сімейного лікаря
-
Та ну прям всіх ріжуть Та багато не надто адекватних людей в дт і тд Але ну ж не ріжуть
-
І якщо не замерзнеш, поки приїде автобус
-
Якійсь нереалістичний рейтинг, Вінніпег не на першому місці 😄
22 Jan 2023, 08:02
208733/229617
5 minutes ago