Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як з податками, українці які прибули цього року мають вже (чи коли?) подавати декларацію про інкам і такси? Як взагалі це відбувається і коли? Може хтось вже питав за це, але не можу знайти.
-
Шокую сусіда чи сусідку. 2 бедрум. М. Стейнбах. Нова квартира. За подробицями в приват.
-
Мій улюблений район, після даунтаун
-
Я тут в групі читав пораду включити звук сирени на мабілє
-
Нам в Осередку рекомендували тільки тікати в таких ситуаціях, оскільки в більшості випадках закон може бути не на вашому боці. Балончик використовувати не можна. У мене є піщалка з Амазону, тут в групі радили, норм так усі лякаються…
-
Та я хз що вони можуть пришити. Я швидко бігаю, далеко стрибаю, глибоко пірнаю
-
Орендодавцю можна.
-
Хіба це не адміністративна відповідальність? Це ж не вогнепальна, або золодна зброя...
-
Тут вам не Україна. Посадять.
-
Вашу сумку ніхто ж не буде перевіряти... а якщо застосуєте на нападника, то він і не зрозуміє, що ви зробили. Я в Україні носив Терен 4М, який також цивільним не можна носити.
-
Носити і використовувати на людей
-
Не можна що саме? Замовити?
-
Уже знайшов, жесть, не знав про це. Тоді не знаю що можна зробити у разі нападу. І тепер розумію що дівчину одну теж пускати в центр стрьомно
-
Так не можна ж, писали тут раніше про це
-
Добре, дякую, будемо підтримувати:)
-
Хтось користувався послугами аренди авто? Або може дать авто на день
-
користуйтесь убером, підтримуйте українців)
-
Газовий балончик або перець замовте на амазон та носіть завжди з собою. Так буде спокійніше.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто вже користувався послугами таксі у Вінніпезі? Яке краще обрати? Чи є проблеми якщо викликати вночі?
-
Не повіриш, це було десь о 15:00, наче у нормальному районі, біля Grant Park
22 Jan 2023, 08:02
8 minutes ago