Українська Манітоба
-
Останній раз користувалися послугами цієї людини. Питань не виникло. Була маленька помилка в документах, усе виправили на слідуючий день. Viktor Loewen Loewen & Martens Law Office 1101 Henderson Hwy. Winnipeg, MB R2G 1L4 (204) 338-9364 [email protected]
-
Згадала ще один лайфхак. Вибачте, але теж турбуюся за Вашу маму. Бо в мене така ж ситуація була. Зі свого численного Досвіду бізнес відряджень і аеропортів хочу порекомендувати. Напишіть листа англійською текст наступний: Це моя мама, ім'я прізвище дата народження і номер паспорту, вона не знає англійської мови, вона летить і вказувати всі міста пересадки номер та час рейсу. Буду вдячна Вам, якщо Ви допоможете скоординувати її на рейси. А також на перший аеропорт я просила роздрукувати всі квитки на всі рейси. Далі вказувала свої координати та просила допомоги для неї, в разі питань я, дочка, ім'я телефон зможу Вам пояснити. Дякувала. І моя мама з цим листом ходила по аеропортах. Не одна людина помічник в аеропорту їй не відмовили, коли бачили цей лист навіть во Франкфурті її посадили на машинку, що підвозить, бо часу було замало. Так що, спробуйте. І Різдво скоро, то ж вме буде добре❤️
-
Щиро дякую вам за цю інформацію!❤️❤️❤️
-
Дякую.
-
Так і є. Дякую.
-
Небінарний (They) міністр охорони здоров'я Манітоби Uzoma Asagwara заявили, що перевитрати на охорону здоров'я призводять до прогнозованого дефіциту в 1,3 мільярда доларів на 2024-2025 роки www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-q2-fiscal-update-1.7411779
-
На піддон ставиться
-
От питання, як змінити. Бо телефон у мене на англійській, уже давно
-
Я розумію, але чому на українській мові 😁
-
Ну ок