Українська Манітоба
-
Хтось користувався послугами аренди авто? Або може дать авто на день
-
користуйтесь убером, підтримуйте українців)
-
Газовий балончик або перець замовте на амазон та носіть завжди з собою. Так буде спокійніше.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто вже користувався послугами таксі у Вінніпезі? Яке краще обрати? Чи є проблеми якщо викликати вночі?
-
Не повіриш, це було десь о 15:00, наче у нормальному районі, біля Grant Park
-
Ми внесли депозит Потім заповнили аплікацію, приклавши чек до неї онлайн На руках у вас буде ресіпт, все одно. Це і є підтвердженням. Потім вже погоджують аплікацію
-
Де ці вулиці ??? хочу там побувати
-
чому б ні, тут так само як і в Україні самооборона настає в період злочинного посягання, і закінчується в момент коли посягання завершено. кончіна система. але для простого розуміння: якщо вас колить тіпок ножем, то самооборона настає з моменту замаху тіпкової руки з ножем і закінчується в момент виходу ножа з вашого живота
-
Мені дідо часто казав, коли я просив якусь фігню - виростеш, заробиш гроші, даш мені і я тобі куплю 😅
-
ви таке натхнення , щож може у когось є . ) насправді їх буває , з тріщинами там, протікаючі...
-
Ніт. Це нещасні люди і треба ставитись до їх агресії з розумінням (с)
-
Давайте, ви його купите за власні кошти, дасте мені, а я вам його подарю Ну, щоб було відчуття, що вам його подарувати.
-
Що за вулиця? Час? Скільки вас було, стать?
-
Рівно місяць
-
я вмію приймати подарунки і вірю в удачу. маєте міксер?
-
А ви такий, любитель подаруночків😂 То шнур для айфона, то міксер
-
Та нічого. Йшли собі по вулиці, якийсь чел за нами на велосипеді їхав, крив нас матюками, орав що буде бити нам морди, ми його ігнорили. Потім він зліз з велику, кинув його у сторону та пішов до нас з наміром махача. Ну ми типу просто пришвидшили сильно ходу і він зупинився пішов назад за веліком, бо мабуть зрозумів що у його стані бігти за нами буде вже занадто)
-
Доброго вечора, чи можна показувати Work Permit, постороннім? Орендодавець при оренді житла вимагає Work Permit! Знайомі вже орендували квартиру, work permit не надавали! Бо знаю що SIN, заборонено, чи стосується це і ворк перміту?
-
Що ви вже накоїли?
-
Питання: якщо на вас нападає бомжик або якийсь стрьомний тіп - можна йому вломити люлей? А то сьогодні стикнулися
22 Jan 2023, 08:02
20909/236724
about 2 hours ago