Українська Манітоба
-
Це найкраще від вас Аж на цілі свята настрій підняли Ледве не впісявся
-
Дякую, спробую запитати. Але у нас на роботі то з платнею, дуже часто якась фігня, то з чимось іншим, так виглядає що менеджмент там просто 🤯
-
Доброго дня порадьте страховку на випадок втрати роботи по стану здоров'я якщо там скажемо буде запалення легень чи щось таке якщо без роботи місяць, два.
-
Та по годинам в мене за рік більше 2000 годин. Питання не про EI, можливо є якісь страховки щоб покрити витрати на кредити житло і інше...
-
Це Short-term disability. В більшість страхових пакетів вона входить
-
Так вона іде загальна Ви ж відрахування платили Скільки Ви відпрацювали?
-
Мінус одна оптимистка в Манітобі www.cbc.ca/news/canada/manitoba/woman-right-leg-amputated-post-surgery-infection-1.7411886. Сьогодні по радіо ця жінка розповідала, що не довіряє Манітоба health care
-
Кредит сам по собі можна застрахувати у банку, але як правило це дорога страховка яка не вартує того
-
Short term disability insurance
-
Чому ж "плакали"? Якщо ви в процесі, то все ок. Це новий уряд може почати міняти правила імміграції тощо.
-
Персонально свою іпотеку від ризику, що не будеш платити, не застрахуєш. Це тільки банк робить. Як клієнт можна застрахувати життя на випадок смерті (30-50/міс залежно від суми покриття) та від втрати працездатності (зазвичай через роботу, бо самому дорого дуже)
-
Шо відбувається... Це якщо не дай Боже Трюдо зараз піде у відставку, то плакали наші PRи?
-
Тут не комунізм, нема таких страховок. Я б сам взяв )))
-
Цікаво, що на сайтах Blue Cross і Wawanesa я не знайшов цих опцій. Лише у складі пакетів бенефітів для роботодавців. Я б собі придбав окремо тільки цю опцію, якщо це взагалі можливо. Можливо ще long term disability, на всяк випадок 🤷♂ Бо он блю крос наприклад вимагає від бізнесу обов'язково включити life insurance в пакет, щоб мати доступ до disability insurance.
-
Дякую, у мене нова фобія 🙃
-
треба швиденько на федеральний етап подаватись 🤔
-
А ви хіба ще не там? 🤔
-
майже, залишилось завантажити усі документи😔
-
Фобія операцій по заміні коліна, фобія ускладнення після операції чи фобія що не буде місця в лікарні?
-
Єнотів люблять і консерватори і ліберали. Не переживайте .
22 Jan 2023, 08:02
209143/235940
10 minutes ago