Українська Манітоба
-
У Ватикані можна вивчитись на екзорциста. Є спеціальний курс на півтора місяці. Треба бути чоловіком (обовʼязково), священником високого рангу і вільно володіти латиною і італійською. Жінок не допускають ні в якій якості взагалі
-
На 18 теж були усі пісні - це в нас по традиціях
-
На Різдво (6січня яке було) готували 12 страв, всі пісні. А на 18 січня багаті страви, типу з мʼясом і все що є ). Пісні це Кутя з пшениці ярої ( я сама в ступі товка) вареники з картоплею , вінегрет, капуста тушена, тертий мак, кисіль, варені сухофрукти домашні, калачі, узвар … не памʼятаю всього, бо їла кутю і кісіль а то все не любила)))
-
Латиною! Латинською мовою, в сенсі, не танцем)
-
Та це досі моя підліткова травма, коли я вперше в житті знайомилася з родиною тодішнього свого хлопця, приїхали до нього в село на свята, а мені накрили поляну з тими клятими кавунами і типу "кушай ми тобі найсмачніше наклали". А цей кавун на відчуття як медуза желєйна, а на смак як цукор з сіллю і оцетом одночасно з привкусом спорченого кавуна. І ти хєр це прожуєш, хєр проковтнеш бо воно склизьке і мерзотне, але треба, бо ти ввічлива, люди ж дали тобі свою найкращу страву. І я навіть змогла це з'їсти і зберегти обличчя, але мені насипали добавки і я ніколи, ніколи це бляха не забуду. Добре що потім ми з цим чуваком розійшлися і більше я на його сімейних святах не була 🙈