Українська Манітоба
-
Там виходить, що тільки студентів беруть або нещодавно закінчивших вуз.😔
-
чи хтось може подарувати міксер ?? дуже хочу мілкшейки робити
-
Я чекаю вже 3 тижні
-
Я чекала місяць
-
Flashfood ?
-
Привіт хто має додаток для замовлення ящиків з фруктами і овочами? Десь бачив раніше кидали назву, не можу знайти)
-
Віддам телевізор, самовивіз :) треба буде знайти бовти для ноги або вішати на стіну - заброньовано
-
Сьогодні забрав з старого отелю, пройшло 29 днів але тиждень не перевіряв чи прийшов лист
-
Дякую за розгорнуту відповідь)
-
Kenwood Court +1 204-257-5598 maps.app.goo.gl/6vVwo7vyrSyNsZKr9 найпрікольніші апартаменти що я знайшов і дають українцям прибулом щойно. 1500кад
-
van hul
-
Це шо? Я знайшов льодяники та стрепсілс що тут показували )
-
здорова, полоскати лістеріном cool mint, льодяникі все х фігня
-
І ще - сьогодні оглядали 3 квартири, і в тих які нам підійшли оплати треба робити самим. Скільки приблизно будуть ком послуги для сім'ї з 4-ьох людей?
-
Всім привіт. Як виглядає процес винайму житла? Заповнюємо аплікацію, даєм депозит демедж, аплікацію погоджують, підписуємо договір.... Все? Коли даємо депозит демедж, а аплікація ще не погоджена, треба вимагати якесь підтвердження оплати?
-
Місяць
-
Краще без кешу, у банку де маєте рахунок. Дивитесь пост вишче....
-
Доброго дня. У кого рахунок в BMO, не було проблем з реєстрацією в онлайн банкінгу?
-
Відкриваєте чекінг аккаунт, просите додати рахунок з USD долларами. Потім з карткою та грошима до теллера, у тому ж банку,та кладете скільки маєте на картку. USD, (як що ви з ними приїхал ) до відповідного рахунку. Переводити з USD до чекового рахунку можна по мірі необхідності, онлайн. Як що класти будете значну сумму відразу (5000+) варто попередити клерка з банку, що ви тільки приїхали, й це все що у вас є... Бо вони нервують коли бачать стільки кешу відразу
-
Українська?
22 Jan 2023, 08:02
20931/240816
23 minutes ago