Українська Манітоба
-
Досить стандартно
-
Ні, це означає що виплати ви отримуєте після 3 місяців підписання на програму. Тобто після реєстрації вашим працедавцем.
-
Пфф, отак кращє
-
Нєєєєє, мої кавуни були зовсім інші))) соковиті, хрумтящі, трошки солонуваті))))
-
Це Канада 🤷♂ 250 це ще й не дуже багато
-
На жаль, страхування тут досить коштовне
-
Якщо вас звільняють по робочим причинам- так, мають право. Якщо по причині повʼязаній з хворобою- то ні.
-
Тоді я трохи збентежена. Бо 250 доларів в місяць при мінімальних зарплатах, то не мало.
-
Печенька зайва тут
-
Отаке воно налегке життя українців в Канаді 😁
-
У нас це називали "багата" або "щедра" кутя, бо готувалась на Щедрий вечір
-
і хтось зараз в чаті окей, що таке церква
-
А ну це випробувальний термін. Ну судячи з попереднього малюнку де з травня 2023 то я вже позначку у 3 місяці пройшов давно. Тобто 66,7% це всеж краще ніж 55% ,якшо захворію. І ще питання - чи може роботодавець мене звільнити якшо я буду скажемо місяці або більше хворіти, і шо тоді буде з цими бенефітами?
-
Згідна. В нас найдорожчий пакет 100 з чимось і є функція взагалі відмовитись. От я так і зробила.
-
Є така гарна книжка, називається "Велика Різдвяна Книжка", авторами є письменниця Надійка Гербіш та історик Ярослав Грицак. Вона для дітей і дорослих, бо художньо описано історичні традиції Різдва в Україні.
-
Якщо пошкодили щось, то так, ви можете попросити тимчасово перевести вас на light duties, умовно папірці перекладати замість мішків з піском.
-
Страшно цікаво тепер, яке воно! Якось спробую зробити)
-
Тобто якщо я беру лікарняний і надаю роботодавцю висновок лікаря, шо я тимчасово не можу виконувати работу то звільнити він мене не може? І ще чи може роботодавець запропонувати іншу работу, більш легку якусь чи можу я відмовитись? Чи не буде відмова від такої пропозиції приводом для звільнення?
-
В сире тісто 😂
-
Дивлячись що в ті бенефіти входить. А вам на вибір варіантів не дають? Бо на першій роботі в нас було три варіанти, кому непотрібно було, брали базовий пакет дешевий.
22 Jan 2023, 08:02
209324/230242
4 minutes ago