Українська Манітоба
-
Так візьміть з собою, на двох пасажирів можна буде обох взяти в салон, це не дуже дорого. Документи теж швидко робляться
-
Доброго вечора якщо комусь потрібно, маю гривню на картці, обміняю на CAD (бажано кеш), за курсом НБУ. Вінніпег
-
То вже інше питання
-
А нащо брали тоді, якщо не були готові про них піклуватися наступні 15 років (середня тривалість життя кота)
-
Я віз сюди свою (3-ю), тож знаю про вартість і документи. Але якщо вийде знайти для них хороший дім, то я б вже не мучив ні тварин ні себе)
-
Звісно 🙂 відправив
-
А можна хоч в приватні будь ласка
-
Ех, хотів поділитися лінком на youtube з виступом міністра імміграції та анонсованими змінами, а нізя
-
Значить мені нізя 😅
-
Перевірка youtu.be/OGhnaIw20Ho?si=xZW8DR8Uw__6BN3V
-
Це місцеві на Різдво приїхали до родини просто 😊 їх в Техасі багато звідси 😁
-
Чому? Я кілька днів тому постила тут лінк з Ютуб. Може якраз після цього адміни і перекрили цю опцію 😀
-
Пр дадуть чи не ?
-
І хто буде охороняти? Може на мене теж розраховують? Або на вас? 😀
-
Там не тільки його виступ просто 🙂 його виступ з 8 по 15
-
А напишіть summary будь ласка - що там по суті?
-
Там Мелані С Марія Магдалена 😮 Я як подивилась саме цю постановку - то дуже вражена була, наскільки все перевернули та пронесли у теперішній час всю оту історію
-
Що там на 33 хвилини? Як сильно потрібно охороняти кордон від американських нелегалів?
-
Перевірка www.youtube.com/live/aa7wD8xY_bQ?si=4bE9eI2gMcZH6PDM P.s.: містика)) вдалося. Ну загалом його виступ з 8ї хвилини
-
А міністр нічо так співає
22 Jan 2023, 08:02
209390/231840
about an hour ago