Українська Манітоба
-
Бʼє - значить любить 😄
-
Доброго дня дівчатка ❤️ маю перед Різдвом та Новим роком 5 вільних місць на: Нарощення вій ( любий об'єм) Корекція брів+ фарбування ( хна або фарба) Ламінування брів/ вій Стаж: 10+ років Локація:📍 Downtown ☎️ 204-698-51-64
-
Адін язик 😀
-
Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно для посади Educational assistant знімати обмеження з WP?
-
www.cbc.ca/news/world/trump-canada-us-post-1.7413551
-
Дякую! А як це зробити і скільки чекати на новий без обмежень?
-
Так, робота з дітьми
-
Таке відчуття що доносять поняття захват територій то норма на сьогодні … вже б Аляску нехай ділив би з мордором
-
Дуже дякую! ❤️
-
Подаєтесь за оцим принципом, лише в коментарях вкажете, що потребуєте зняття обмежень youtu.be/YNIjfELamL0
-
А вони можуть одночасно і подовжити WP і зняти обмеження? Якщо надати новий паспорт
-
Кількістю людей варто було б перейматись в останню чергу. У світі така кількість ядерної зброї, що вистачить багато разів зірвати планету з орбіти. Ось за це варто переживати!
-
я ж думаю, Вам відомо про більш ніж 2000 випробувань ядерної зброї по всьому світу за останні 70 років?
-
У мене це просто в голові не вкладається — загибель значної частки землі через ядерну зброю. Хоча в 1986 я жила якраз в Києві і наше життя потім суттєво змінилося
-
Хтось у чаті тут писав, що state це держава... Ну-ну
-
Ось група для вчителів/помічників вчителів t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
Так. Всі запитання щодо пермітів та віз до імміграційного чату
-
Відомо, це було в різний час у різних умовах, під землею та в лабораторних умовах тощо. Там не було мети нічого знищувати.
-
отак пуфф - це треба бути досить близько до нпіцентру, аби стати "тінню" як у Японії
-
Тобто ми всі будемо помирати довго та мучительно від радіації а не так щоб Пуффф і нема за секунду… Ви це маєте на увазі? 🥺
22 Jan 2023, 08:02
about 2 hours ago