Українська Манітоба
-
Таке відчуття що доносять поняття захват територій то норма на сьогодні … вже б Аляску нехай ділив би з мордором
-
Дуже дякую! ❤️
-
Подаєтесь за оцим принципом, лише в коментарях вкажете, що потребуєте зняття обмежень youtu.be/YNIjfELamL0
-
А вони можуть одночасно і подовжити WP і зняти обмеження? Якщо надати новий паспорт
-
Кількістю людей варто було б перейматись в останню чергу. У світі така кількість ядерної зброї, що вистачить багато разів зірвати планету з орбіти. Ось за це варто переживати!
-
я ж думаю, Вам відомо про більш ніж 2000 випробувань ядерної зброї по всьому світу за останні 70 років?
-
У мене це просто в голові не вкладається — загибель значної частки землі через ядерну зброю. Хоча в 1986 я жила якраз в Києві і наше життя потім суттєво змінилося
-
Хтось у чаті тут писав, що state це держава... Ну-ну
-
Ось група для вчителів/помічників вчителів t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
Так. Всі запитання щодо пермітів та віз до імміграційного чату
-
Відомо, це було в різний час у різних умовах, під землею та в лабораторних умовах тощо. Там не було мети нічого знищувати.
-
отак пуфф - це треба бути досить близько до нпіцентру, аби стати "тінню" як у Японії
-
Тобто ми всі будемо помирати довго та мучительно від радіації а не так щоб Пуффф і нема за секунду… Ви це маєте на увазі? 🥺
-
я про "зірвати планету із орбіти" і скільки із цих випробувань були на відкритій місцевості (на землі чи у повітрі), а й під водою скільки? та й блін, навіть одна та сама майжк 59 мегатонна термоядерна, що була запущена на Новій Землі...коли тричі вибухова хвиля обігнула земну кулю
-
зараз хтось із експертів дістане карту і покаже нам усім 🤣 до епіцентру треба бути ну дууууууууже близько, навіть на відстані 1 км можна вижити відразу, але потім мучитись довго
-
У вусатого таракана спитайте
-
Жах
-
І наскільки близько Канада до епіцентру? Чи ми не про Канаду? Звідки планується «нападєніє»?
-
Й що вони кажуть? "Поня, не панікуй, в травні поїдемо на шашлики" ? 😄
-
Ну вони такi, зараз вiйна скiнчиться, ще мiсяць залишився. путiн побоїться починати велику війну, Китай та США - не божевільні, щоб воювати. а поня- завжди панікує.
22 Jan 2023, 08:02
209457/229617
17 minutes ago