Українська Манітоба
-
І наскільки близько Канада до епіцентру? Чи ми не про Канаду? Звідки планується «нападєніє»?
-
Давайте краще про дубайській шоколад 🍫 @invisible_or я тут рецептік нарила, хочу спробувати до того як нас ядеркою прибʼє 🌚 не звертайте це в мене такій чорний гумор!😁 Так ось там на амазоні треба замовити 2 інгредієнта і буде щастя:) www.facebook.com/share/r/1BievHHPJx/?mibextid=wwXIfr
-
youtu.be/5iPH-br_eJQ?si=38qxp_DKgm6dIgen
-
і? це ж все залежить від потужності...тому якісь цифри точні можуть бути лише із розрахунку від потужності та від погоди у заданий проміжок часу
-
Для того щоб змінити швидкість обертання навколо сонця хочаб на 10 метрів/с треба 71.4х10^15 тон тротилу, 10 метрів на секунду відчутно не змінять нашу орбіту довкола сонця. Висновок: не існує стільки ЯО щоб хочаб на цей мізер змінити швидкість) Трошки ще додам: у космосі всі траекторії залежать саме від вашої швидкості. Тому щоб змінити траекторію, вам умовно кажучи треба або прискорюватись або гальмувати)
-
Поки не виходить, я намагалась розбавити шоколадкой:)
-
каша буде завжди, а ядерка - ху ноуз
-
Було б класно більше не мати ірл референсів і просто дивитися анімації 😕
-
так є наглядний результат, коли було зірвано 2 невеличкі ядерні прямо у містах
-
І останнє, ЯО не дає стратегічних переваг у веденні війни. Це тільки інструмент тотального знищення ворога, тому якшо її застосують, то тільки для повного знищення всього живого на території якоїсь країни/планети. На полі бою, воно не дає ніяких переваг. А якшо ти хочеш щось захопити, то і ЯО тобі не підійде 🤷♂️
-
та й що буває після невеликого вибуху - всі вже наглядно побачили у Японії якщо грубо, то далі можна проектувати це у співвідношенні до потужності та до погодних умов
-
Ну це щоб мати уявлення
-
Круто! Але щось трошки дофіга дорого виходить плюс ще безцінна робота руками)
-
Підписався План подобається Тільки м'яса ще додайте