Українська Манітоба
-
Це те що в мене ото по кругу в голові ходить 😁 Тому чумодан не викинутий
-
В мене взагалі велика біда с планами та прийняттям рішень, ну що є.
-
Нова чухня просто. Виправдання для звільнення та й по всьому. Ми вас звільнили не тому шо звільнили а тому що то ви рахіти.
-
Щось типу того, але гоголь-моголь я ніколи не мішала з алкоголем 😁 От візьми і спробуй:)
-
Наприкінці жовтня. Світанок. Поблизу перехрестя Portage i Colony.
-
Господи дєтка це Канада 🇨🇦! Є lactose free 😎!
-
Гарні дуже відео у цього чувака з Інстаграму, але разом з тим, треба розуміти, що вони пофарбовані і у разів так з 5 точно прикрашають реальність, і місцями навіть спотворюють реальну картинку, справжні кольори і світло, які насправді бачить людське око тусклі і аж далеко не такі 'вау', як на цих відео
-
Яж кажу якщо людина хоче бачити усюди мрак та грязь - то вона і буде бачити усюди мрак та грязь. А якщо є бажання бачити красоти то краса буде навіть на фото з безхатками 😂😂😂 є багато чудових фото-експозицій де на перший погляд звалища але фотограф який бачив в цьому красу, передав так, що ти не бачиш звалище мусору а бачиш красу яку хотів показати фотограф.
-
Я бачу сенс, чому люди хають вініпег та скиглять . Саме так бачу логіку, чому бригада вініпегу , готова ціною власного життя захистити честь цього міста . Але я не бачу сенсу срача ціх двух табарів по між собою . Тут не то, що хто бачить. А то, хто як до цього ставиться , та яки має приорітети. Відоси центра міста з інсти- красиво , класно , потрясно. Погуляти там , самому , припоркувати авто або велік , не бути вбитим та щоб нічого не спізділи- це вже інша розмова 😂