Українська Манітоба
-
Раз плюнути. Якщо ми обговорюємо вживане авто. Просто у нас не таке ставлення до авто для них це така собі буденна річ як кавоварка, наприклад. З нами приїхало подружжя сюди, у 22 році, взагалі без грошей. Машину вони купили з 3 зарплати.
-
Або навчання (гроші) Або машина (ГРОШІ) І страждання на отой машині Я якось пішки, дякую
-
Це прикро, бо вона дуже економить час. Те що автобусом ви робите за 3 години, машиною б зробили за 30 хв.
-
Ну радий Машина не для мене 🤷
-
Дякую Просто реально від душі І за пояснення за інфраструктуру вище
-
О доречі про walking! Скандинавська ходьба 🫶 і палички завжди при вас, хтось з даунтауна 2-чі подумає чи підходити до вас…
-
Ну це не обговорюється 😂 Гірше тільки маршрутка)
-
Сидіти в заторі в авто набагато краще ніж в томуж заторі але в автобусі
-
Людей які їздять на маленьких машинках по молах, як в кіно, я побачив вперше тут. В Європі таких ніколи не бачив 🤷♂️
-
Навчання 📚 📖 🤓
-
Де саме це було не згадаю, бо давно сам дивився. Це може бути і інший відос, але ось чат жпт шо каже
-
Наше перше авто саме таке і було, недорого і не на все життя, та і без машини взагалі ніяк не можно було обійтись.
-
Ну не треба ж робити крайнощі) Ясна річ, машина повинна бути в кожній сім’ї. Вона дає багато свободи і часу багато береже, але інфраструктура повинна бути збудована так, що якшо я хочу пройти 5км до дружини на роботу пішки, я не буду боятись з своє життя, або як позавчора я ходив і снігу було стільки на тротуарах, шо повні боти набрав. Я стільки неприбраного снігу бачив останній раз в лісі, в Україні, коли в 90ті йшов пішки в школу…
-
В -40? 🥶 дуже не нагасаєшся з дітьми 😁 все ж такі краще мати напевно авто на такі випадки, ех не Мексика в нас тут:)
-
Навіть зараз?
-
Є для дітей коляски на велик) З інфантом не поїдеш, це ясно, а коли вже років 5 чудово можна гасати) В мене на районі якась сімʼя постійно їздить
-
І це я мовчу про те, чого себе лишає людина без машини. Ми за цей час об'їздили ВСЮ манітобу - хіба до Томсона і Черчіля не добралися.