Українська Манітоба
-
Та ну то ясно, ясно також що зробити з тим мало шо можна, бо майже все місто то сінгфемілі хаус, через то й відстані величезні.
-
Ну от Одразу 2 виклади, це ще щастя якщо нормальну машину за таку ціну знайдеш Ми вже обговорювали за скільки там, за 15 хвилин машини уходили І одразу біля 400, а з парко місцем більше, в місяць вжих, і уходить
-
Власний автомобіль в Канаді чи США, або в ЄС - це засіб пересування, а не розкіш. В Україні - це розкіш, бо там самі високі податки на покупку автомобіля в світі та фактично навіть уживане старе, гниле та несправне авто уже є предметом розкоші.
-
А ваш показує, що ви поза Канадою не були ніде. Бо вам кажуть, що може бути краще, а ви кажете, такого не буває 🤷♂️
-
В Європі існує соціалізм, який штучно підтримується з боку владних органів. Ці бізнеси в Європі або є державними, або є фінансування з боку держави.
-
Тобто в Нідерландах або Німеччині, більше бідноти, яка не може дозволити собі авто? 😂
-
Цікаво, як же це в Європі працює? Може влада фокусується на людях, а не на корпораціях? Хммм, живуть же якось… і податки не сильно більші
-
Та і «відфільтрує» контингент. Стане більш комфортно їздити на басах. Це збільшить їх популярність і кількість людей які готові користуватися громадським транспортом і платити за нього теж збільшиться
-
1. Бред. Більшість населення проживає на дуже компактній території. 2. В Європі і країнах Азії також люди мають авто. Та навіть в Україні вже багато молоді має авто. 3. Тут згоден, тому влада повинна докладати зусилля і виділяти дотації на це
-
Ви щось явно досі не зрозуміли, що Канада - це не европейская країна 👍 І дивиться в бік Європи так собі річ
-
І причому тут це? Якшо я кожного ранку встаю і йду десь з сокирою рубити лід на річці шоб набрати води, а у сусіда каналізація, то шо я повинен казати: оооо, та мій батько рубав лід, мій дід рубав лід, і його дід рубав лід. А як сильно сусіда хата подобається, то їдь туди? Чи як?
-
1. Розміри Канади 2. Більшість людей мають можливість мати власний транспорт 3. Не прибутковість бізнесу
-
The mix of imperial and metric systems in Canada. Насправді, не так і складно призвичаїтись до вживання двох систем. Незважаючи на те, що Канада офіційно перейшла на метричну систему ще 46 років тому, у нас і до цих пір співіснують обидві системи мір: метрична з кілограмами, метрами та градусами по Цельсію та британська імперська з фунтами, футами та фаренгейтами. Цей мікс по всій англомовній Канаді, і тільки у франкофонному Квебеку все у метричній системі.