Українська Манітоба
-
1. Бред. Більшість населення проживає на дуже компактній території. 2. В Європі і країнах Азії також люди мають авто. Та навіть в Україні вже багато молоді має авто. 3. Тут згоден, тому влада повинна докладати зусилля і виділяти дотації на це
-
Ви щось явно досі не зрозуміли, що Канада - це не европейская країна 👍 І дивиться в бік Європи так собі річ
-
І причому тут це? Якшо я кожного ранку встаю і йду десь з сокирою рубити лід на річці шоб набрати води, а у сусіда каналізація, то шо я повинен казати: оооо, та мій батько рубав лід, мій дід рубав лід, і його дід рубав лід. А як сильно сусіда хата подобається, то їдь туди? Чи як?
-
1. Розміри Канади 2. Більшість людей мають можливість мати власний транспорт 3. Не прибутковість бізнесу
-
The mix of imperial and metric systems in Canada. Насправді, не так і складно призвичаїтись до вживання двох систем. Незважаючи на те, що Канада офіційно перейшла на метричну систему ще 46 років тому, у нас і до цих пір співіснують обидві системи мір: метрична з кілограмами, метрами та градусами по Цельсію та британська імперська з фунтами, футами та фаренгейтами. Цей мікс по всій англомовній Канаді, і тільки у франкофонному Квебеку все у метричній системі.
-
Мені здається, що Ви пишите не з Канади, бо Ви би знали про це. В Канаді використовують дві системи 👍
-
Хтось явно не хоче сприймати реальність такоб якою вона є. А хочу щоб було як десь:)
-
Ай, та все логічно Мало хто як я не сприймає авто, далеко для мене не пріоритет. А ті хто не можуть дозволити, сидять на вулиці. Не будуть для таких щось робити бо тут як мантра і всі на то авто моляться. І так не тільки про авто Просто хочеться іноді взяти всі переваги з усюди А такого не буває 😂😂😂😂
-
Співчуваю вам від всього серця
-
Вона тут і була і досі існує. Я на роботі використовую імперіалістичну систему
-
Так давайте як сусіди на півдні перейдемо на дибільну імпереалістичну систему вимірювання, це ж буде не так як в Європі. А блін, це ж було вже…
-
Ще раз, причому тут не такою робити? Я вам навів пряму аналогію. Можна робити хоч 1000 раз не такою, тільки чого не підгледіти щось, що буде корисним?