Українська Манітоба
-
ще й сьогодні в КР в житловий будинок 💔😭
-
дякую
-
Серйозні аналітики не займаються таким, як прогнози вартості highly volatile біткойн
-
Доброго дня, як можна зробити повернення товару на амазон?
-
Зайдіть в деталі замовлення в вашому акаунті. Там є функція «оформити повернення». Обирайте її. Вони вам потім вишлють на імейл накладну для Канада пост. Наклеєте її на коробку й відправите в будь-якому відділенні або лишите в дроп-оф відділенні.
-
Заходите до посилки і там оформити повернення, будуть опції просто принести до відділень декількох магазинів, я обирала Staples і у вас буде qrcode який просто дасте відсканувати працівнику Qr code зберігається в додатку, тож можете замовити повернення зараз а занести через тиждень наприклад
-
Вже набагато простіше все
-
При оформленні товару виберіть Canada Post or staples
-
Я сьогодні ухуїла як побачила свій рахунок 😂
-
Де можна знайти дроп оф відділення?
-
Пишіть йому вже зараз щоб на весну почати уроки
-
Я їжджу з Андрієм і він просто супер, єдиний мінус це те, що не може брати більше 1 разу на тиждень бо дуже бізі
-
О давно не було про інвестиції:) я вже подумала окремий чат інвесторів створили. Я поки що далі цього рілса не продвинулась 😁 www.facebook.com/share/v/1BpWv7oqMG/?mibextid=wwXIfr
-
Нормально:) постійного росту не буває:) час закупати більше:)
-
Я б мабуть посивіла 😅
-
Справжній шок був, коли ковід почався . Люди зливали позиції, бо незрозуміло, що буде. От і втратили купу заощадження. А треба було почекати 6 місяців, щоб все пішло у ріст
-
Для мене трейдер, то вже той, хто торгує кілька разів на тиждень, має в управлінні 500К+. Акціонер 1% акцій Google 😂 Все решту , то поки що грачки...і я в тому числі тих , що "граються".
-
В таких людей треба забирати доступ до рахунків 🙂
-
Реально, були такі, що через падіння втратили по 50-90% своїх пенсійних заощаджень. Мусять навіть зараз працювати, хоча вже були на пенсії у 2020 році.
-
Я так і зрозумів 😄 Бо я зловив локальне дно недавно 😄
22 Jan 2023, 08:02
209914/230300
40 minutes ago