Українська Манітоба
-
О це точно, кожного дня бачу, як дуже багато людей заходять, і їдуть на халяву, і не тільки бездомних, в такому випадку, звісно Вінніпег транзит буде в мінусі, за два роки один раз бачив, як водій не впустив якого афроамериканця студента бо в того не було проіздного.
-
Ну, якщо ви пережили падіння з 13,50 до 0,25, то далі вже не страшно 😄 Я це мав на увазі під «гірше не буде» 😄
-
Ну оце сьогодні 1085 а ще вчора було 1125
-
Якщо купівля житла то і прдаток на нарухомість треба враховувати, у Вінніпегу цей податок найвищий в Канаді і ще планують збільшувати
-
hamiltonetfs.com/etf/umax/?utm_term=energy%20etf&utm_campaign=UMAX+Google+Search+Ads&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=8109285776&hsa_cam=20281439476&hsa_grp=150501028539&hsa_ad=662526595642&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-453715403&hsa_kw=energy%20etf&hsa_mt=b&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApY-7BhBjEiwAQMrrEWh1Nfk0AyYqzwVgIT1lUqk7RvWhbIbkbdzzwyVdjlDBTKf-iVZDzRoCaUIQAvD_BwE
-
Купити один раз щось і чекати, поки воно виросте - це не інвестування. Інвестування - це, наприклад, кожних два тижні на 100-200-1000 купляти акції кількох компаній. І робити це, як по годиннику, купляти незалежно від ціни на ринку
-
3% від тисячі теж саме що 1% від трьох.
-
Доброго вечора, хтось може підказати, де я можу встановити у авто block heater?
-
Можна проаналізувати, але також дивіться ще чи активноменеджиться сам фонд
-
Цей фонд торгує опціонами - covered calls, а тому динаміка росту чи спаду компаній не корелюється з акціями фонду
-
Ще таке питання, десь чув що якщо у машині масло сінтетичне, то можно без block heater обійтися, яка ваша думка? Просто зараз так сходу не можу знайти хто може встановити цей блок, завтра буду пробувати телефонувати до разних гаражів
-
Люди скажить будь ласка через що ви дивитесь трансляцію боїв? Бій з Усіком останній раз була біль:) Звук по одному дівайсу відео по другому, і ніхто не дихав 😂 Де краще купити трансляцію? Дякую 🤗
-
Незалежно від ціни? Не чекати спадів навіть? 🤔
-
Маю Prime мені видає що можно на Dazn, чи достатньо зробити просто підписку? Чи треба буде ще купляти трансляцію помимо підписки?
-
дякую
-
Якщо масло і батарея ок, то не мало б бути проблем.
-
Megogo, але щось не надсилає sms для реєстрації
-
Ось, для прикладу, один з фондів, куди інвестую. За 5 років +100%
-
Наприклад, я кожних два тижні інвестую $590 у свій пенсійний рахунок, автоматично купляючи конкретні фонди, компанії. Мене абсолютно не хвилює ціна в конкретний момент. Роблю це роками
-
якщо нове авто то має бути ок, хіба що може не завестись після дуже холодних ночей
22 Jan 2023, 08:02
209969/230242
4 minutes ago