Українська Манітоба
-
Так воно)
-
Я помітила що ніхто не починає чистити поки не перестане падати сніг, ну і нажаль тротуари для пішоходів чистять напевно в останню чергу, бо дороги для машин priority…
-
Можливо Transcona Trail?
-
Кілдонан чи якось так він називається. Починається біля костко десь
-
Який саме трейл?
-
Ви про це згадували своєму відео ☺️ Маю велику надію, що з часом це відео вийде.
-
Тю. Берете ось це, липите та катаєтесь. Я так на цьому другу зиму викатую.
-
Берете мануал. Або гуглите, яке масло виробник радить саме для вашої машини. Далі купуєте саме це масло і одразу масляний фільтр. З вас візьмуть тільки за роботу, а ви точно будете знати що вам залили - бо залишок вам повернуть (там завжди лишається)
-
З вашого дозволу, я би запитала ще дещо. Якого брокера порадите для купівлі фондів/акцій США? Wealth Simple чи Questrade? І чи утримують податки (США - наче 15 %) через TFSA автоматично? Чи потрібно їх якось подавати та оплачувати самостійно?
-
Привіт, масло то таке, головне щоб батарея була справна, але і нормальна батарея при -25 і нижче при коротких пробігах чи коли постоїть без діла з тиждень, розряджається. Хітер не панацея, але допомагає уникнути потенційних проблем і пришвидшує прогрів на холостому. В більшості випадків встановити коштує баксів до 200, тож воно того варте. В мінус тридцять зранку не пожалкуєте, що поставили. Мені от нарахували 500 на мою модель, ото вже третю зиму страждаю без хітера, бо немає зайвих грошей.
-
Дякую, Канаді сплачувати податків дійсно не потрібно. Але наскільки я розумію - то податки треба сплачувати США, якщо купуєш акції компаній США ( резидентам Канади). Чи я помиляюсь?
-
Так, до ліміту.
-
Manitoba man bought a winning ticket through lotto spot app while traveling in Alberta