Українська Манітоба
-
Ви про це згадували своєму відео ☺️ Маю велику надію, що з часом це відео вийде.
-
Тю. Берете ось це, липите та катаєтесь. Я так на цьому другу зиму викатую.
-
Берете мануал. Або гуглите, яке масло виробник радить саме для вашої машини. Далі купуєте саме це масло і одразу масляний фільтр. З вас візьмуть тільки за роботу, а ви точно будете знати що вам залили - бо залишок вам повернуть (там завжди лишається)
-
З вашого дозволу, я би запитала ще дещо. Якого брокера порадите для купівлі фондів/акцій США? Wealth Simple чи Questrade? І чи утримують податки (США - наче 15 %) через TFSA автоматично? Чи потрібно їх якось подавати та оплачувати самостійно?
-
Привіт, масло то таке, головне щоб батарея була справна, але і нормальна батарея при -25 і нижче при коротких пробігах чи коли постоїть без діла з тиждень, розряджається. Хітер не панацея, але допомагає уникнути потенційних проблем і пришвидшує прогрів на холостому. В більшості випадків встановити коштує баксів до 200, тож воно того варте. В мінус тридцять зранку не пожалкуєте, що поставили. Мені от нарахували 500 на мою модель, ото вже третю зиму страждаю без хітера, бо немає зайвих грошей.
-
Дякую, Канаді сплачувати податків дійсно не потрібно. Але наскільки я розумію - то податки треба сплачувати США, якщо купуєш акції компаній США ( резидентам Канади). Чи я помиляюсь?
-
Так, до ліміту.
-
Manitoba man bought a winning ticket through lotto spot app while traveling in Alberta
-
У кожного своя думка. Я на роботі коли лишаю машину без нагрівача то відчуваю коли заводиться. Вдома на парковці з ввімкнутим підігрівачем геть інша справа. Двигуну (і батареї) на холоді значно легше завестися коли масло тепле
-
Та я ж не сперечаюсь, вірю, що краще. Але людині скоріше за все ліпше трошки доплатити і поставити хітер, що гріє охолоджуючу рідину. Було б у нас стабільно мінус 40, то звичайно усі б ставили комплект з підігріву куланта, масла і батареї, що роблять на Юконі наприклад 😃
-
Дякую!!!
-
Залежно, які компанії. Наприклад, якщо ви маєте акції американської компанії, яка є Real Estate Investment Trust (REIT), то податку не буде на TFSA. Якщо це фонди типу JEPQ, які торгують опціонами, то withholding tax 15% буде навіть на TFSA рахунку, бо це податок в США.
-
Подивіться на південне небо. Там понад Оріоном Юпітер яскраво світиться. Сама яскрава точка на небі зара