Українська Манітоба
-
Хочу офіційне підтвердження, включаючи метод енкріпції. Бо згодна з тобою, що не фіга не були скоріше 😏
-
А вважається за повідомлення загальний мейл до всіх, чи мусить бути саме персональний - типу саме ваші дані, такі то і такі викрадені?
-
Да я хотів би щоб встановили усім біометричні аутентіфікаторі, або хочаб рідери для пропусків. Булоб і зручно і безпечно( у теорії)🌝
-
Погоджуюсь, але через корупцію можна «легше» підкупити того чи іншого працівника
-
Не можу таке сказати, там працюють такі ж хороші спеціалісти як і в Канаді ,Україну просто найбільше атакують
-
Походу в Україні усім нехтують щодо цього 😂
-
Ще додатково потрібно довести, що вони нехтували кібербезпекою. Не все, що зламали було погано захищене.
-
Там не тільки дитина, вони ж гребуть паспорта батьків та ВП також 😏
-
На кого подаємо в суд через витік інформації в Україні?
-
Банківська система більш захищена тут?
-
Ти маєш право дати офіційний запит у дивізію. Але cybers forensics займає час, може навіть кілька місяців
-
Працюючи і в Україні, і в Канаді у банках, я б не сказала, що безпека тут краще працює ніж в Україні. Вимоги до паролів однакові що тут що там.
-
Ви все ще на стадії депресії чи вже дійшли до прийняття? 😃 Бо я щось якось посередині застряг здається 😄
-
Я не айтішник. Але те що я бачу, то ні.
-
Як раз не знала, куди той час діти, бо ж що ще робити 🤷♀😁 добре, що є чат GPT 🤗
-
Монобанк так й не змогли зламати 🤷♂
-
Але я так розумію, що можна офіційний запит дати, які саме дані були вркадені, та як ті дані зберігались.
-
Тим більше можна написати офіціний запит
-
Іноді не отримати бажане, і є везіння
-
Я простий клерк. Вимоги до паролів однакові, що тут що там. Якщо треба пароль на стопятсот символів, то тебе ж не пустить якщо буде на один символ менше. Чи щось таке. Але я ж мурашка 🙂 я не знаю всієї «середини»
22 Jan 2023, 08:02
210164/229236
3 minutes ago