Українська Манітоба
-
Лілія, це крихка тема, яку неможливо освітити повністю для людей, які не бачили Україну версії 2015-2022. Мені дуже шкода, що Україна продовжує бути в чиїхось уявах тупою недорозвиненою країною, не здатною заробити на їжу без родичів закордоном. Український бізнес був і залишається мегапрогресивним, але без того, щоб реально жити в Україні в період його розквіту, повірити в це неможливо, тому що люди цього реально не бачили. Я вже змирилась, хоча іноді ці уявлення трохи вибивають з колії)
-
Ну не всі такі песимісти як Лілія:)
-
Не за рахунок родичів, а за підтримки Заходу. Будь-ласка передивіться скільки кредиту було надано щоб бюджет витримав а то і країна витримала удар….
-
Люди, які заробляють гарно і їх дружини з дітьми та бабусями їдуть у Єгипет не означає що вони празднують. Як і те що вони купують квартири своїм дітям. Так, моя думка, що війна на довго і закінчиться все погано, я песиміст в цьому плані, кажу як є. Але говорити що країна виживає за рахунок родичів - абсурд. До речі всі мої знайомі про яких я говорю, працюють офіційно, отримують 100% офіційної зарплати.
-
Так само, як і більшість, хто їхав сюди, думали , що тут все супер розвинено). А тут за мотузочку в автобусі дьоргати треба). Мені здається, що в українців та канадців взаємне уявлення про одне одного і рівень країн зупинилося на етапі 20 років тому, тобто 2000-х років.
-
Та який прогноз, який сценарій 😁 знайшли великого прогнозатора 😁 Це моя особиста думка. Не бийте :) Але є люди які думають інакше. І продовжують своє життя там. І я молюся щоб я була неправа на всі 1000%. І роблю все що можу звідси і плачу кожного разу як співаю Гімн.
-
Та і не порівнюйте війни Ізраїлю з повномасштабним вторгненням росії
-
Дмитро, ну ми з вами вже про це говорили. Бізнес не відповідає за бюджет, чому ви продовжуєте перемішувати і перевішувати цю відповідальність, я не знаю. Це питання до системи державного устрою (ні, на пікет про збільшення податків бізнес не піде)
-