Українська Манітоба
-
Так і бачу ж 🌚
-
Ви божественно це зформулювали, дякую!
-
Я вам відкрию великий секрет, Конституція давно на паузі
-
Та таке з саме ось і в Канаді прямо зараз відбувається Тут питання в іншому, чи можуть це побачити та зрозуміти 🌝
-
Країна - передова, прогресивна і люди чудові та талановиті, держава - гнила та корупційна
-
Так, безперечно, в тому, що Садовий бере відкати, винна росія)
-
Так так і було А тепер ми виходить тупі клоуни 🌚
-
Було б легше якби взагалі такого поняття як росія не існувало, з цим думаю усі погодяться
-
Ну то вже це не може бути прогресивна та передова демократична країна. Я не розумію, чому люди настільки переконують, що корупційна, держава з тіньовою економікою, є в чомусь прогресивною? Замість спроби міняти ситуацію, люди змирились і шукають Грамарлі чи Дію як доказ, закриваючи очі на інше.
-
Ну це якраз найбільш органічно вписується…навіть споглядаючи крізь цей чат та і просто канадцями… Це як наглядна картина до того, що здебільшого голосують не «за» , а якраз «проти»
-
Так Вибирали не тільки президента тільки але і представників на усі гілки влади (майже)
-
Найцікавіше, що обидві сторони тут праві). Лиш ми звикли спілкуватися, беручи екстремальні приклади. А по суті - так. Закони в Україні - гімно. Але багато чого на супер крутому рівні. Питання лише в тому, чи можна колись буде це збалансувати. Корупція - це теж вплив росії після розпаду срср, бо так легше контролювати маси. Тому все так переплетено, тому й війна в тому числі.
-
Це сімейний бізнес.
-
Роджерс гарний приклад.
-
Є така пісня від ТІК де слова: «ми такої свободи не знали ніколи» 😀
-
До речі, я колись працювала в такій компанії, де просто офігенні люди і абсолютно хворий менеджмент. Ти спершу не розумієш, як то, а потім починаєш вірити, що то щось з тобою не то в тому цирку. Досі не розумію, як їм то вдавалося. Може й на рівні держави так.