Українська Манітоба
-
Я не знаю , я туди рома додав пів Бутилки щоб наверняка 😂 було 5%
-
Скільки там оборотів? Не видно:)
-
Аристократичне життя воно таке 😏
-
З самого ранку 🫶
-
Шо вже крістмас брейк почався?
-
А мені доречі дуже подобається ця мотузочка в автобусі, супер зручно.
-
Тільки на заході, я би сказала. На сході все руйнується
-
Дніпропетровська область. Всі ми знаємо чому в Україні така ситуація в селах, дякуючи радянській владі, яка просто знищила українське село. А про мінімалку я погоджуюсь.
-
Порівняно з яким регіоном гірші дороги? Не вся Україна=Київ або Франківськ. Таких доріг, як я бачила в українських селах на Сході та у Центрі я в Канаді не бачила ніде, хоча живу в селі на 500 осіб. І так як тут розвинено це село українським селам (переважній більшості) і не снилось. І що в Канаді можна собі дозволити на мінімалку не порівняти і близько з тим, що можна собі дозволити в Україні за мінімалку.
-
Дуже смішно, 70 років до того. Думаєте так просто оговтатись?
-
30 років радянська влада нищила села 😂😂😂 прямо нещадно
-
Є дійсно деякі дороги норм в Україні, а є просто ями в коліно. Це факт. Я не можу сказати, що дороги ідеальні в Канаді, але прямо такого бездоріжжя я не бачила
-
Я зі Львова Ну у Львові дороги дійсно супер Навіть місцями кращі ніж в Європі(мовчу про Вінніпег) бо лише недавно все реставровували
-
Бездоріжжя немає, але дороги справді не дуже гарні, як на таку розвинену країну і важко водити без розмітки.
-
Навесні бачив ями глибокі у Вінніпегу, де можна було пошкодити диск або важелі зламати
-
А в Україні є. І це ще не найгірші приклади. Мої родичі зараз евакуювалися у село в Вінницькій області. Так там тільки дощик пройде - виїхати на авто неможливо. В селі немає ні супермаркету, ні лікарні, ні аптеки, ні води, ні туалету в домі.
-
Я теж так думав, що це застаріла технологія, але нвітні моделі автобусів new flyer випускаюиь з цим, то ж цікаво почути який є сучасний аналог.
-
Це у Манітобі, але не по всій Канаді. У Манітобі дороги одні з найгірших по Канаді, якщо не найгірші
-
МАНІТОБА ОГОЛОСИЛА П’ЯТИРІЧНИЙ ПЛАН ІНВЕСТИЦІЙ В ІНФРАСТРУКТУРУ 🚧✈️🌊 Манітоба представила амбітну п’ятирічну стратегію, спрямовану на покращення автошляхів, аеропортів та водної інфраструктури. Новий документ Multi-Year Infrastructure Investment Strategy націлений на підвищення безпеки транспорту, стимулювання економічного зростання та посилення кліматичної стійкості, заявила міністр транспорту та інфраструктури Lisa Naylor. 🌟 "Створення Манітоби майбутнього починається з цього візіонерського плану," – сказала Naylor. "Ці інвестиції з’єднають жителів Манітоби, покращать безпеку доріг 🛣️ і створять можливості для бізнесу та робочих місць 💼." 📅 Стратегія охоплює проєкти, заплановані до 2029 року, і передбачає прозорість у реалізації, зберігаючи гнучкість для реагування на нові виклики, додала міністр. 👇👇👇👇👇 Основні проєкти
-
Рівертон
22 Jan 2023, 08:02
210578/230184
less than a minute ago