Українська Манітоба
-
Я був на сході в 2014-15 роках. Я був військовим з 2012 до 2018 року. Усі плювали на військових, усім було плювати на нас. Я отримав хронічну хворобу із-за цієї служби в АТО. І тепер, коли Я бачу ідіотів з прапорами будь-де поза Україною Я їх усією душею ненавиджу, бо їм жилось в Україні "ахуєно" усі ці роки і зараз Вони ахуєно сидять за кордоном(Особливо чоловіки). Коли вони мені розказують, що в Україні прогресивна держава, Я хочу сміятися їм в лице. І да, усі щось забули що до 2014 усе було реально добре 👍
-
Дуже дякую🙏
-
Не буду пояснювати, но Ви оминули усі "прелесті" цієї щасливої "країни". Поки Ви сиділи в Канаді, Я був молодим і відчув усю "любов" цієї недоржави. Я усією душею ненавиджу державу "Україна" за таку "турботу" і "любов". Ця та держава що не мусить взагалі існувати, бо такої ненависті до людей Я ніде не бачив у світі. Люди гірше того скота
-
Підскажіть будь ласка,не знаєте,якщо зараз летіти з Європи до Канади,потрібно платити 7-8євро і десь реєструватися?
-
Дякую
-
ETIAS здається 🙄
-
А як це взагалі називається ,те що вони хочуть зробити?Щоб можна було почитати про це
-
Поки не треба Це перенесли
-
Я була як ви кажете «молодою» і бачила як ви кажете «прєлєсті» України від народження і до 2023. Саме їбуча продажна шкура яник і певні папєрєднікі зруйнували і продали військо рашці і не кажучи вже про все інше поступово звалюючи країну на пси щоб легше було віддати в рабство рфії. «Харашо» було тим хто не цікавився базовою економікою та банальною фінансовою грамотністю щоб побачити як все шо ми мали спалювалось аби утримати сраний курс по 8 і все інше. Шкода що Україна втратила Вʼячеслава Чорновола. Можливо ми б пішли у іншому напрямку і не продавали б нас частинами. Нам би Мілея, що в Аргентині порядок наводить, але то я вже шось розмріялась…
-
Наче з 2025 почнеться вже,в мене просто мама летить 2024,повертається в 2025,тому треба без зайвих стресів😅
-
Перепровірте краще, чи це воно 😅 EES вже мали б запустити (але то таке)
-
І Барбара Стрейзанд також має українське походження, зокрема з Тернопільщини)
-
Думаю, що тоді будуть новини звідусіль про це)) Та навіть якщо і запустять із 1 січня, то заповнити заявку і оплатити (тобіш декілька хвилин виділити), гадаю, не стане проблемою
-
Оо, а де саме не знаєте?
-
Здається Підгаєцький район. Зараз пошукаю і скину посилання