Українська Манітоба
-
Дякую
-
ETIAS здається 🙄
-
А як це взагалі називається ,те що вони хочуть зробити?Щоб можна було почитати про це
-
Поки не треба Це перенесли
-
Я була як ви кажете «молодою» і бачила як ви кажете «прєлєсті» України від народження і до 2023. Саме їбуча продажна шкура яник і певні папєрєднікі зруйнували і продали військо рашці і не кажучи вже про все інше поступово звалюючи країну на пси щоб легше було віддати в рабство рфії. «Харашо» було тим хто не цікавився базовою економікою та банальною фінансовою грамотністю щоб побачити як все шо ми мали спалювалось аби утримати сраний курс по 8 і все інше. Шкода що Україна втратила Вʼячеслава Чорновола. Можливо ми б пішли у іншому напрямку і не продавали б нас частинами. Нам би Мілея, що в Аргентині порядок наводить, але то я вже шось розмріялась…
-
Наче з 2025 почнеться вже,в мене просто мама летить 2024,повертається в 2025,тому треба без зайвих стресів😅
-
Перепровірте краще, чи це воно 😅 EES вже мали б запустити (але то таке)
-
І Барбара Стрейзанд також має українське походження, зокрема з Тернопільщини)
-
Думаю, що тоді будуть новини звідусіль про це)) Та навіть якщо і запустять із 1 січня, то заповнити заявку і оплатити (тобіш декілька хвилин виділити), гадаю, не стане проблемою
-
Оо, а де саме не знаєте?
-
Здається Підгаєцький район. Зараз пошукаю і скину посилання
-
Тому що, #1 «пиздять», #2 тотальна корупція - зелені не пускають нікого, окрім своїх на розпил бюджетів усіх рівнів, #3 обрали керувати країною менеджера рівня команди КВК, коли 40 млн на той момент чисто по приколу голосували, аби не той. Менеджмент усіх рівнів не здатний планувати надходження доходної частини бюджету окрім підвищення податків. Маємо, що маємо! Україна була підведена до війни у найгіршому стані, з закритими воєнними програмами, штучно зменшеними військами та наданими стратегічно важливими землями в оренду приватних підприємств.
-
Помилилася… з Бережан)
-
apostrophe.ua/ua/article/lime/learn/2023-05-25/barbara-streyzand-rasskazala-o-svoem-ukrainskom-proishojdenii-i-pokazala-simvolicheskuyu-vyishivanku-foto/52283?amp
-
Оо, гарне місто Бережани)