Українська Манітоба
-
Дехто з вас зрозуміє. Дехто ні www.instagram.com/reel/DDGnAs8siMJ/?igsh=MXU0ZDkyZXNob3B1cw==
-
Так - це єдино для усієї Канади. Вони жити не можуть без сервісу. Канадська державна пошта - приклад номер один. От позавчора, канадська жіночка бідкалась мені, що має використовувати термінал самообслуговування. На що я їй сказала, що мені абсолютно нормально. А вона розізлилась ще й на мене😁
-
Ото п'ятниця так п'ятниця. А як в прогресивних країнах зупиняють автобуси? Є якась кнопка в Дії, яка передає водію сигнал?
-
Однозначно 🤣 Такої ж думки. "На злодієві шапка горить". Кожен кого знаю і хто найбільше кричав " як так, корупція всюди і нема ради" або дуже хотів десь на такі посади, або кого посунули чи не міг попасти і злився, або опинявся і переставав вже кричати "корупція" 👍
-
Так я про те і каже. Я працюю у фінустанові, вони приходять що на роботу замість мене. Він задіє 10 чоловік, щоб йому допомогли, навіть бензин спалить, або за нього зробили.
-
Мій канадський роботодавець сам зробив мій кримінальну перевірку, і я жодного центу за те не заплатила.
-
Ви ще не були у банку в селах. Вони не хочуть іти у банкомат. А як же смол ток ? ☺️ Ото і стоять у черзі, розмовляють між собою. Але я це люблю, дідусики фермери це моя стихія. Люблю з ними поговорити :) це ще з України в мене 🙂
-
Моя думка про те, що Канада - архаїчна. Вони не хочуть прогресу. Вони не хочуть вчитися. Смартфони, онлайн кабінети. Я кажу за покоління за 50. Кожен каже “the Ukraine”, яка уже зникла далеко у 1991. Вони бояться ризику, але клацнути на посилання у скам смс - то святе
-
Що ви маєте на увазі?
-
В моїй вибірці, на жаль, це не лише люди за 50. Я не знаю, звідки вони то беруть 😓
-
Як би толк від того був
-
Значить я стикався переважно з усіма з тих 15%. Мабуть так буває.
-
Ви ж знаєте що то були виключення ще коли люди вивчали інгліш 50 років тому?
-
В Канаді 95% людей користуються інтернетом, це один з найбільших показників в світі. Про смартфони я навіть не кажу. Як ви тут архаїчну країну без прогресу побачили?
-
Так, є такі, може 10-15%. Інші - ні.
-
Я бачив багато пенсіонерів тут хто з електронкою і апками в телефоні досить комфортно себе почувають.
-
До речі, оце the Ukraine… я вчіпляюся в кожного канадця, хто так каже. І доводиться довго пояснювати, і не всі розуміють, про що я. Взагалі погоджуюся з вашим цим повідомленням. Це, звісно, не всюди, прогрес іде, бо обставини вимагають. Але то важко.
-
Я декілька днів на місяць працюю в Стоунволі в банку. Так це інше життя, ніж у Вінніпезі. Всі такі «домашні», відділення все прикрашене різдвяно, з фотками співробітників. Тихенько грає музика різдвяна 🙂
-
Користування інтернетом в Канаді здебільшого для літніх осіб визначається не виконанням чогось суспільно важливого, а розваг. Від подзвонить в CRA, повісить 30 хв на лінії, а ніж зайде в особистий кабінет і перевірить свій TFSA ліміт. Знову ж таки повертаємось до їх потреби отримати сервіс.
-
Щось не зрозуміла вас, до чого емейл) я писала про the Ukraine
22 Jan 2023, 08:02
210678/235210
about 2 hours ago