Українська Манітоба
-
Як би толк від того був
-
Значить я стикався переважно з усіма з тих 15%. Мабуть так буває.
-
Ви ж знаєте що то були виключення ще коли люди вивчали інгліш 50 років тому?
-
В Канаді 95% людей користуються інтернетом, це один з найбільших показників в світі. Про смартфони я навіть не кажу. Як ви тут архаїчну країну без прогресу побачили?
-
Так, є такі, може 10-15%. Інші - ні.
-
Я бачив багато пенсіонерів тут хто з електронкою і апками в телефоні досить комфортно себе почувають.
-
До речі, оце the Ukraine… я вчіпляюся в кожного канадця, хто так каже. І доводиться довго пояснювати, і не всі розуміють, про що я. Взагалі погоджуюся з вашим цим повідомленням. Це, звісно, не всюди, прогрес іде, бо обставини вимагають. Але то важко.
-
Я декілька днів на місяць працюю в Стоунволі в банку. Так це інше життя, ніж у Вінніпезі. Всі такі «домашні», відділення все прикрашене різдвяно, з фотками співробітників. Тихенько грає музика різдвяна 🙂
-
Користування інтернетом в Канаді здебільшого для літніх осіб визначається не виконанням чогось суспільно важливого, а розваг. Від подзвонить в CRA, повісить 30 хв на лінії, а ніж зайде в особистий кабінет і перевірить свій TFSA ліміт. Знову ж таки повертаємось до їх потреби отримати сервіс.
-
Щось не зрозуміла вас, до чого емейл) я писала про the Ukraine
-
по моїй статистиці десь 1 людина з 300 не мала можливості отримати e-mail. всі інші отримували і відповідали електронкою. Люди від 18 до 90
-
Вони беруть то від своїх неосвічених батьків! Які називають пєрогі українськими, борщТ та the Ukraine. Жодний поляк не дозволить вам назвати кимось іншим. А казати, що тут там прийнято, ну так почніть з себе! (То я не до вас, узагальнення).
-
Ні, я їх в житті зустрічаю, не на роботі.
-
може ж ви працюєте там де всі ваші клієнти з отих 5% що Yevhen привів як статистика?
-
Ооооох Ще Трамп колись сказанув шось типу from the Ukraine 🙈 Коли перший раз був обраним
-
Ну коли прийде лист- штраф від CRA, за розшифруванням якого він задіє ще 5 осіб, це набуває геть іншого значення
-
Нє, то нас 2 Ірини 😁
-
Перевірити TFSA ліміт це вже суспільно важливо?
-
Ви знаєте, мене то вразило ще в 22 році. Я як приїхала - пішла на фольклораму, побачила там шароварщину, купу радянщини і пісні, які до України відношення не мали. Але то не треба звинувачувати, люди дійсно виїхали десятки років тому і в їх головах Україна має саме такий образ. Треба потроху то намагатися міняти силами нових людей. Ну і , звісно, лише там, де то релевантно.
-
я чогось подумав що то одна особа і про the і про інторнет
22 Jan 2023, 08:02
210688/234904
12 minutes ago