Українська Манітоба
-
Та що далеко ходити. Усім відомий магазин 2 корови. Подивіться як вони позиціонують. Польські назви - українська спадщина? Чистий бізнес! Український Ресторан в Поло Парк! Онлайн кухня- торгівля від жінок українського походження - cabbage rolls? Повірте мені, канадці знають що таке Holubtsi. І треба вживати українські назви, які є надбанням української культури та генокоду, визнаного культурою спадщиною навіть ЮНЕСКО
-
Представляєте і це можливо бо магазин окремо, виставка окремо і колективи виступають окремо. Це все організовується волонтерами. Як ви втретеся в довіру до організаторів, поставите свій стіл з матрьошками і вони там будуть стояти, поки організаторам це не скажуть
-
Я взагалі за те, щоб асимілюватися в суспільстві, до якого ми приєднатися. Але якщо у вузькому колі хочеться зберігати свої традиції, то вартувало би то робити якісно. Вибачте, нікого не хотіла образити, але от від цього всього і йде адіннарот, какаяразніца і все решта. Та, канадцям , може , й не важливо, чи the Ukraine чи ще якась біда, але мені здається, що їм варто знати, чому це боляче для нас.
-
Або шапка вушанка 😁
-
В житті б таке не спитав 🌚
-
А як ми від, чи прогресивна Канада чи ні, дійшли до матрьошок