Українська Манітоба
-
Так з новой хвилею в 300 тис. новоприбулих українців будуть зміни… старі українці відійдуть, свіжа «кров» візьметься за справу, так вже було колись…
-
Очі відкриваєте Перший раз чую
-
На жаль, як мінімум років 13 тому назад в Америці казали.
-
Американці і в Європі так не кажуть. В Канаді на кожному кроці, на жаль
-
Та яка різниця, для чого, головне знати, що є таке право.
-
Для подорожі куди? За кордон Канади. А відповідно до українського законодавства - паспорт громадянина України для виїзду за кордон, тому що і нас є і національний теж
-
тому що незрозуміло навіщо два (щоб можна було подорожувати поки другий паспорт відправлений на отримання візи, було важливо до безвізу для тих хто багато подорожував). Доречі немає закордонного паспорту. Є просто паспорт. Це документ для подорожі.
-
А тим часом в Херсоні двома КАБами було зруйновано онкологічний диспансер, котрий частково продовжував працювати разом зі стаціонаром, бо там було обладнання котрого майже ніде більше в Україні нема і котре неможливо перевезти. Сцуко, окупація була вони пограбували з нього все що можна, потім оце два роки вони дронами регулярно атакували автівки пацієнтів і лікарів, артой його регулярно обстрілювали з іншого берега - нє, спеціально тепер дві авіабомби зкинули шоб точно блять зруйнувати. Русня воює з онкохворими 😡
-
Точно! Тому і навіть закордонний паспортів не мають. А коли дізнається, що у мене два, взагалі паніка😂
-
Серед послуг - замовлення id картки внутрішньої української
-
До речі, про паспорти. Хороша новина, сьогоднішня.
-
Звучить відповідно до чинного законодавства України!! Далеко не поїдеш з манітобськми правами😂 ви чого злитесь?
-
яке право? Ви розумієте як звучить "паспорт громадянина для виїзду за кордон"? Це те що раніше ОВІР робив ДОЗВОЛЯЮЧИ покидати країну. Он їдьте зі своїм драйвер лайсенсом куди хочте, вам не треба спец дозвіл виїхати і заїхати назад додому
-
Хіба я казала, про громадянство? Я про подорожі. В Канаді є поняття government issued photo ID (identification card, Driver license, Métis Card) - вони і є заміною національного документа, що підтверджує особу.
-
тут немає такого поняття як національний паспорт. Громадянство підтвердити - то сертифікат. Паспорт - це не для визначення громадянства а для подорожі
-
Все через Дію
-
Біометричний і так був, а от внутрішній - лише через ДП документ, якого, наприклад, нема в Канаді
-
І також біометрія
-
А, ок, я не так зрозуміла
-
Я мала на увазі здати одразу біометрію
22 Jan 2023, 08:02
210754/232620
2 minutes ago