Українська Манітоба
-
Ну та вони ж прямо пишуть, що це вони не хочуть виконувати законодавство Канади, і тому не показують новини. In order to comply with the Online News Act, we have begun the process of ending news availability in Canada. These changes start today, and will be implemented for all people accessing Facebook and Instagram in Canada over the course of the next few weeks.
-
Зараз
-
я про любу новину яку хотіли друзям надіслати.
-
Відкрию також новину, що є світ поза фейсбуком та інтаграмом.
-
about.fb.com/news/2023/06/changes-to-news-availability-on-our-platforms-in-canada/
-
а ну дайте лінк на таку новину тільки не пост фісбуку а прямо на сайт
-
Ні, це фейсбук/інстаграм вирішили не показувати в Канаді, бо уряд Канади наказав їм платити гроші, а вони не захотіли. Ви без проблем можете відкрити сайт тієї новини, перебуваючи в Канаді. Ніякої заборони.
-
Ну знову ж таки, Ви в тих 10-15%, хто знаю сайт United24. Звичайний канадець його не знаю, і шукати не буде. І зупиниться на сторінці з забороною.
-
тобто вам не подобається коли до вас то хтось вже пережував? Все просто - люди беруть інфу з сторіс або тіктоків.
-
Чому це не буду шукати? Я читаю з сайтів ЗМІ новини. Постійно при чому. Інстаграму не мав до 2024 року взагалі.
-
Я маю на увазі, що набагато складніше, читати з першоджерела, яке ти не будеш шукати. Не відкрилось, ну і ладно. Ось так і виходить, що доступу для канадців немає
-
ви надали лінк сторінки в інстаграмі. Як його без акаунту подивитися? Ви можете дати прямий лінк а не через тікток стограм фісбук або кантактік?
-
То анекдот такий, коли бабця 90-літня з села приходить в установу і намагається щось говорити російською, в неї не виходить. Ій кажуть - бабця, говоріть українською, а вона відповідає оту фразу. То сарказм. Про всяк випадок пояснила, якщо ви направду не зрозуміли).
-
Все відкривається без проблем u24.gov.ua/
-
Який стограм? 100 грам? Вам налити?
-
де є? ви дали лінк на стограм який я не можу дивитися не маючи там акаунту
-
Ви не дали посилання на новину, на першоджерело. Ви дали на соціальну мережу, а не на сайт ЗМІ
-
Дмитро, я про те і кажу, що не будуть вони шукати. Їм треба тут і зараз. Я дала посилання на українську новину. Воно для них не відкрилось. Тут все і закінчилось
-
он бігуса вже всі читали
-
Так а для цього не потрібно інстаграма, а просто правильно пошукати інформацію в гуглі. А про це в канадських школах вчать краще, ніж в українських. Однак, більшості канадців не потрібні новини з України.
22 Jan 2023, 08:02
210791/232729
9 minutes ago