Українська Манітоба
-
Це краще запитати у тих, хто уже здав свої українські права і отримав місцеві. Якщо в Дії відображаються українські права, то значить ніхто їх не анулював
-
Вітаю. Які умови до авто(рік випуску) на uber taxi у Вінніпезі? Скільки можливо заробляти у вільний час? Дякую за відповідь
-
🤷♀️
-
ні, мені сказали що їх утилізують це так в Києві сказали..... може тут ще у МРІ перепитайте
-
Водійські права (при обміні на канадські ) в Україні стають недійсними, до приїзду я намагалася зробити ще й міжнародні, але сказали в мрео, що при обміні через посольство передаються данні і ваші українські права недійсні, при поверненні до дому ви мусите перездавати
-
У Канаді можно користуватись нашою «дією»?
-
Мені здається ми вдаємося в непотрібну полеміку. Почну з того, що офіційність такого фото нікчемна. Я порадив зробити її для себе, так сказати на пам'ять і зберегти в хмарному сховищі "про вся випадок", можливо колись воно і знадобиться.
-
Картка водія для цього не може буди кращим варіантом?
-
Дякую. Бо треба відправити бажано якнайшвидше, але вирішив перепитати про всяк випадок )
-
Все вірно
-
Зате ви мабуть знаєте відповідь на моє запитання вище про поштову скриньку 😄 Дайте відповідь, будь ласка ))
-
В пості, на який я відповів було вказано, що перед тим як здавати права на обмін, потрібно дослівно "зберегти" права у Дії. Отож я й пишу, що Дія не найкращий варіант саме для збереження. Я прекрасно розумію, що фотку прав жоден поліцейський не візьме до уваги. Але рекомендував я це зробити про всяк випадок. Щоб було хоч якесь підтвердження видачі українського водійського посвідчення. Як відомо "рукописи не горять", але бази даних і сервери, то все може бути не вічним
-
Не знав.