Українська Манітоба
-
Ну так правильно кацапи до всього українського чіпляються і стараються виставити це в негативному світлі. Авраменко підніс український танок до професійного рівня і якщо в тому танку залучені шаровари як елемент гопаку (навіть якщо ви кажете, що козаки їх не вдівали) це частина української культури вже. Можете назви книжок чи хоча їмя Шаменкова, а то пошук по гуглу видає якогось російського блогера.
-
Явно не таке так на фольклорамі. Я вам навіть більше скажу, традиційна вишиванка то 19 ст. Жодна сорочка 15-16-17-18 сторіччя ніякої звиклої нам вишивки не мала. Хиба трохи по комірцю- ледь ледь.
-
😂😂😂 Виховання мого батька Терпіти не міг, бо не розумів А треба було слухати 🌚
-
І де тут шаровари.. html.striy.org.ua/archive/2(2)_2020/Striy02(2)_Shamenkov.html
-
Чому не вдівалі шаровари- вдивалі. 1730-1750 , не масово, але як відзнака що ходили в турецькі походи. Самі розумієте під чиїм прапором. Вдівали коли служили султану - іновуж так, це не масове вбрання. striy.org.ua
-
www.youtube.com/@KozakMedia знайдете багато цікавезного
-
Таранька гарна 😻
-
Я колись дуже ретельно займався історичною реконструкцією саме часів козацтва. Коли здавалося що гірше не буде...
-
Податковий кредит на підписку на цифрові новини надається особам, які мають платну підписку на кваліфіковане канадське медіа. Цей податковий кредит покриває відповідні витрати на підписку, понесені між 2019 і 2025 роками. Даний податковий кредит, прийнятий у 2019 році, спрямований на підтримку канадської журналістики шляхом підтримки цифрових ЗМІ. Цей податковий кредит на підписку на цифрові новини становить 15%. Ви маєте право вказати у вашій податковій декларації витрати на підписку у розмірі до 500 доларів. Максимальний річний податковий кредит становить 75 доларів. Список медіа, підписки яких кваліфікуються для цього податкового кредиту. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
ну, 15-16-17 сторіччя у нас домінувала угорська мода, частково завдяки Стефану Баторію.
-
Чудовий журнал і посилання, і саме з нього пише, що так шаровари загальна назва штанів і вони не були такі широкі але стали широкі в часи закінчення козацтва, що закарбувалось в народній пам'яті і що й напевно використав Авраменко для танців і зробив їх тим за чим пізнають, що це український танок.