Українська Манітоба
-
А як діаспора попереджала? обережно, бо тут сплошна зневага?
-
А що за потреба в факсах? Я за 15 років в Канаді ні разу не користувався факсами, що це у всіх новоприбулих вимагають факси?
-
а яку гарантію ви очікуєте? Вони все однаково довозять тільки ото за 20 дол трекається і трошки швидше. Я в рік відправляю десятки листів і вони ні одного не загубили. Звичайна марка і конверт за долорами дола за пачку
-
я колись в скіпі їжу возив. Був культурний шок як побачив як пенсіонери замовили телефоні через апку доставку їжі в той час коли от буквально недавно бачив вдома як такі самі бабусі навіть не знали як з нього зателефонувати
-
Пошта з маркою це не гарантія. Треба expedited letterза 20+ кадів Ще й час займає на доставку
-
Ура Найкоротший день скоро скінчиться
-
Доречі, дуже гарні новини, з сьогодні день почне довшати а ніч коротшати 😇
-
от для того є пошта канади. Купив марку за долар і відправив. Не треба кудись їхати і ще й з роботи тікати раніше
-
Теж не розумію Може я щось пропустив Не бачу цього Всі ті кого я тут знаю, поважного віку теж, можуть і вміють в техніку І не скажу що так уж нехтують нею 🤷
-
це типова ' помилка вижившего'. ти возив до тих, хто вміє замовити. до тих хто не вміє не возив, бо вони не замовляли.
-
може ж у них немає вашого e-mail а смскою документ якось важко відправити? То спамери зроблять все аби ел пошту дістати
-
в Україні я таких взагалі не бачив ніде
-
Про факси. Мене подзвонили з клініки тут і призначили візит до лікаря. Я попросила прислати мені інформацію на email або на телефон. Сказали ні. Можуть надіслати тільки факсом. 🤪
-
Так це щось з клінікою або з лінивими(або перегруженим) працівником клініки, дякую за приклад
-
В нас багато департаментів у банку, куди я «факсую» документи. Бо інакше не приймають. Емейл не приймають. А якщо відкривати RDSP рахунок, то спочатку факс і в догонку листом оригінали в Торонто. Без оригіналу не відкриють. Я питала, то нащо факсувати якщо все одно не відкриють без отриманих оригіналів. Відповіді не отримала 🙂 Процедура така.
-
Не може бути. Так було років 10-15 тому. Ви певно дуже давно не були в Україні і не знаєте, як там.
-
www.youtube.com/watch?v=YRWCq-L0qpc
-
Ось, ні? www.youtube.com/watch?v=QZyY1l3wHRY
-
Чи знає хтось може льодяна деревяна горка що у St Vital сьогодні відкрита?
-
Ось такий знайшла, не знаю можно тут ділитись таким по правилах чату? 🤗 Сорі якщо що Ефір: t.me/+kHjpWMYk6aowYTJi
22 Jan 2023, 08:02
210927/231395
3 minutes ago