Українська Манітоба
-
Від двох днів до двох тижнів - кому як пощастить.
-
Воно то так, достатньо. Але я до того веду, що в Дії навряд чи вдасться щось зберегти, по тій причині, що як тільки доступ до бази даних водійських посвідчень буде закрито (як це було на початку війни), або не приведи Боже щось з серверами станеться, то і в Дії все зникне. Тому найкращим способом буде зробити звичайне фото прав, які віддаються на обмін і завантажити його в iCloud або Google Drive
-
Привіт. Я правильно розумію, що якщо мені треба відправити звичайний лист, його можна кинути в цю скриньку?
-
Друзі, тут більше 4,500 учасників. Ми плануємо подію на підтримку ЗСУ: - призи - алкогольні напої - домашні вареники -перекуска Приходіть. Квитки онлайн або можемо привезти до вас: m.facebook.com/events/618190143183200
-
Так, все вірно. Перекидайте на кредитку, витрачайте скільки потрібно, формируйте свій credit score
-
Тобто можна необхідну суму перевести у мобільному додатку на кредитну карту та нею розрахуватись?
-
Це checking account, змінити можна, але на 10 хвилин, не на завжди. По телефону. З кредитки обмежень немає. Checking account взагалі не для покупок. То зарахування ЗП і тд, а витрачати тре з кредитки.
-
Це можна в додатку робити чи потрібно йти до банку?
-
Так. У низ так часто - ми з вас візьмемо, а потім повернено. Знайома так в Калгарі медицину сдавала. За все платила, а потім все верталось.
-
А ліміт на покупки так і є 1000? І що робити, якщо вартість покупки перевищує цей ліміт?
-
Тобто воно спочатку знімає гроші, а потім їх повертає?🤔
-
Тобто це норм мати такий запис в аккаунті, але гроші не будуть знімати?
-
А чому в мобільному додатку написано скільки потрібно платити за певну кількість транзакцій?