Українська Манітоба
-
Та вони двоє роблять тільки клікбейтні заголовки і вода в відео, давно відписався від обох
-
Негативні відоси мають більше переглядів і від цього блогери більше грошей отримують . Не звертайте на них уваги
-
Розмова про конкретне відео , а не про те яке було колись актуальне і то ж добре що воно вам допомогло
-
Зрівняли мегаполіс з містом, різниця в населенні колосальна. Торонто то топчик, мені сподобалося.
-
Гарненне Торонто
-
Пару років тому, коли я готувалася їхати в Канаду, я слухала багато Агронома. В нього є корисні відео. Особливо мені сподобалося його поради підготувати документи наперед, переводи, поки працюєшь на стаж 6 місяців, здати екзамен англійської щоб не затягувати час потім. Воно здавалося — прості поради, але не всі вміють розподіляти час
-
Так і є, там було відчуття що приїхали до іншої країни, а тут відчуття що повернулась додому 😅
-
Виїзжаю
-
Після Віннірегу Торонто наче інша країна. В даунтауну повно людей
-
Тут більше податків, я після Торонто доплачувала Манітобі 1000$
-
Більше населення , більше податків . Територія Манітоби як територія України а населення в тридцять разів менше
-
Понi також закохана в Торонто 🐴😍
-
Трафік там адський це точно.
-
Ви це компенсовуєте дешевою страховкою та рентом.
-
Якщо туристом, то так. Я он кілька днів тому в офіс їхав на корпоратив. Дорога в обидва боки - майже 5 годин, бо затори на трасах. На корпоративі 3 години побув.
-
Вітаю у клубі « я бачив іншу Канаду» 🙌😅
-
Це вінніпег стайл
-
В Торонто так не ходять? А в Вінніпезі нормально
-
А ви шукайте краще ! Тут же у чаті писали , що ті хто шукають бомжів та уродів , завжди їх знаходять 😂
-
Це так, я тут транзитом, за пару годин так і не побачив жодного бомжа або наркомана
22 Jan 2023, 08:02
211109/230226
22 minutes ago