Українська Манітоба
-
Так, ще дуже попкляреий одяг, що виглядає як піжама
-
Доброго дня, можливо хтось здає кімнату на трансконі , приїжає друг 17 січня , я можу оглянути і оплати депозит , а коли приїде друг всі інші документи про роботу і тд… додасть. Хто що має скиньте будь ласка в пп , дякую
-
То вони по гриби йдуть, кліщів бояться
-
Випадково побачила, що ветеринар, до якого я водила свою собачко в попередній країни, кілька років тому теж переїхав в Манітобу. Тепер чи в Штейнбах, чи в Селкірк працює, забула. Знайомий, з яким пару разів бачилася на демонстраціях в попередній країни, потім отримав PR і тепер теж у Вінніпезі. Мене це вражає. Ми рухаємося всі в одні і ті же місця, лише в різні часи.
-
Вам про колір чи націю?
-
Уточніть, з якими саме людьми
-
Вітаю, де в Вінніпезі можна познайомитись з іншими людьми? Може якісь заходи бувають по вихідних чи щось таке, де б можна було познайомитись і поговорити з кимось?
-
Як варіант: церкви, сінагоги, мечеті
-
Підкажіть будь ласка які дні вихідні і які з них оплачувані в манітобі ?
-
24, 26 на розсуд роботодавця
-
Дякую Тобто виходить лише 25 оплачуваний? Бо знаю що більшість не працюють і 24,26 теж ?
-
ось Манітоба www.gov.mb.ca/labour/standards/doc,gen-holidays-after-april-30-07,factsheet.html
-
ось те шо Федерали визначають, але це для тих хто працює на фед уряд. Що саме у вас в контракті визначено важко сказати, у всіх все різне
-
Коли шкіряні пішли в Костко без тебе
-
@John_MONOPOLY
-
Монополія часто збирається
-
Та навіть не знаю, може щось типу настільних ігор, в які я ніколи не грав
-
Є формальні організації і ще більше неформальних груп за інтересами. Що саме вас цікавить?
-
У мене скоріш за все не як федерали бо до прикладу rememberance day не оплатили
-
Та я й не зовсім знаю які тут організації навіть є, та і не церковна людина я 😅
22 Jan 2023, 08:02
211152/234665
29 minutes ago