Українська Манітоба
-
Гляну завтра🤔 у мене вже все є ото лише сливок немає🥲 Дякую!
-
У Anna's family store продавали вже готовий набір на узвар
-
Привіт всім. Підкажіть, будь ласка, хто знає коли буде різдвяна служба в церкві Володимира і Ольги?
-
Порадьте, будь-ласка, куди можна поїхати у Манітобі зимою побачити шось гарне? Наче був якийсь типу парк льодових скульптур. Чи то мені наснилось?! 😊
-
Гугл
-
Snow Maze , якщо ви про це.
-
Snow Maze 2024 – amazeincorn www.cornmaze.ca/pages/snowmaze
-
Дякую)
-
3ого січня будуть музеї безкоштовно?
-
Springhill Sports Park www.springhillwinterpark.com/
-
З чтв по неділю працює
-
Прикольно, дякую. Гугл пише тимчасово зачинено
-
Але це не скульптури, це саме лабіринт. Там ще буде гірка кататися на надувних колах. Прикольна, навіть для дорослих. А скульптури зі снігу роблять на Festival du Voyageur , він в лютому.
-
Та то десь в лютому якись франкомовний фестиваль скульптур буде
-
🎉 Ну що, готові до новорічного безладу? 🎅 27 грудня – день, коли ваш мозок буде в шоці, а настрій на максимумі! 🎄 Реєстрація вже стартувала, і, як завжди, для старожилів – усе по-старому: пишіть адміністраторам, щоб зареєструвати команду. Соло-гравці, не сидіть осторонь – ставте плюсик у чат, і ми зберемо вас у компанію таких же сміливців (4-10 людей – як вийде, це ж свято). Для нових команд: капітану потрібно написати адміну, вказати назву команди, кількість учасників (від 4 до 10) та слоган. Без слогану – ну куди ж у святковий бій? Готуємо раунди, які підірвуть ваш святковий настрій, тому зареєструйтеся, поки є місця! 🎁Більше інформації тут> t.me/quizlabWPG
-
Мені теж апрув прилетів того тижня. Дякую що нагадали, піду якийсь курс візьму. Стану розумним і більше не буду працювати за мінімалку ☺️
-
Я теж сподіваюсь допоможе 🌚
-
А що там ще є? І як там чекати на апрув, це хіба не просто онлайн (курси в записі) ?
-
Coursera, я взяв Data analyst
-
Можна бригаду, що за курси ?
22 Jan 2023, 08:02
211183/230595
24 minutes ago