Українська Манітоба
-
Kiron has introduced a new system for periodic document verification, which means the Campus opens for verification at specific times during the year. Currently, document verification is closed for new learners. However, you can still access our basic courses and resources and will receive updates from us, including notifications when the next verification period opens
-
Куплю usdt За cad Winnipeg Личная встреча
-
Як вже ці «обмінники» дістали
-
@banofbot
-
Просто деякі думають, що арбітражні торги (особливо з usdt) допоможуть їм уникнути сплати податків, напевно. Поняття не маю, та й мені все одно. Як казала моя бабця - вумні як вутки
-
Не ьуло рахунку, мені прийшло повідомлення на імейл через профайл в май утіліті, що сума проперті зміниться і ви мабудь не отримуєте наші листи через страйк. І вам потрібно зареєструватися, телефонуйте 311, мати при собі той намбер, який поняття не маю де шукати(((
-
Мова, мабуть, про Tommy’s. Ви настільки впевнені в повному співпадінні вашого то Еріка смаків, що після одного комента «гумно» викреслюєте заклад для себе? ))) Нє, ну ок, справа ваша. Мені піцци в Томміз подобаються. Не «Детройт стайл» з товстим тістом, а їх speciality pizzas, тоненькі. Смачні! 🥰 Я, правда, не розумію всього хайпу навколо цього закладу, бо, ну, просто смачні піцци, але не відвал башки особливий .