Українська Манітоба
-
Як вже ці «обмінники» дістали
-
@banofbot
-
Просто деякі думають, що арбітражні торги (особливо з usdt) допоможуть їм уникнути сплати податків, напевно. Поняття не маю, та й мені все одно. Як казала моя бабця - вумні як вутки
-
Не ьуло рахунку, мені прийшло повідомлення на імейл через профайл в май утіліті, що сума проперті зміниться і ви мабудь не отримуєте наші листи через страйк. І вам потрібно зареєструватися, телефонуйте 311, мати при собі той намбер, який поняття не маю де шукати(((
-
Мова, мабуть, про Tommy’s. Ви настільки впевнені в повному співпадінні вашого то Еріка смаків, що після одного комента «гумно» викреслюєте заклад для себе? ))) Нє, ну ок, справа ваша. Мені піцци в Томміз подобаються. Не «Детройт стайл» з товстим тістом, а їх speciality pizzas, тоненькі. Смачні! 🥰 Я, правда, не розумію всього хайпу навколо цього закладу, бо, ну, просто смачні піцци, але не відвал башки особливий .
-
Так , томіс. Закрийте мені очі , дайте доміно чи піцу з волмарта чи ото томі- різниця не буде суттєвою. Піца як піца . Ні оргазму, ні хайпу, ні «треба ще разок узяти» . Моє «гумно» це не прям клеймо , що все , хай горить у пеклі . Ні . Це як раз до того , що ну піца як піца , топ 100 у світі, абсолютно ні . Якась унікальна та неповторима ?- ні . нормальна ? Так , їсти можна . А так звичайно, скільки людей стільки і смаків . Люди дуже цікаві речі їдять, і вважають їх делікатесами . Так що якщо цікаво для самого себе - треба куштувати самому , та робити висновки . А те що у мене з Пані Ліу абсолютно однакові смаки , то це ми вже зрозуміли давно. Так що я з себе скуштував та за неї . Та ще за декілька десятків людей , моїх читачів , за ради котрих я наідаю трете підборіддя та ділюсь досвідом .